Viimsin kunta Virossa kiitti vuonna 2014 Kansanlähetyksen lähetystyöntekijää Kirsti Malmia aktiivisesta lähetystyöstä. Malmi vastaanotti kiitoskirjan 19. helmikuuta kunnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Hänen

Kiitokset kuuluvat meille kaikille: esirukoilijoille, lähettäjille, työtovereille ja paikallisille kristityille, lähetystyöntekijä Kirsti Malmi toteaa iloisena saamastaan kiitoskirjasta.

Viimsin kunta kiitti aktiivisesta lähetystyöstä

Viimsin kunta Virossa kiitti vuonna 2014 Kansanlähetyksen lähetystyöntekijää Kirsti Malmia aktiivisesta lähetystyöstä. Malmi vastaanotti kiitoskirjan 19. helmikuuta kunnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Hänen kauttaan kiitokset saivat myös esirukoilijat, lähettäjät, työtoverit ja paikalliset kristityt.

Viimsin kunnan kiitoskirjan aktiivisesta panoksesta kunnan ja kuntalaisten toiminnan hyväksi sai yhteensä seitsemän henkeä.  Muut palkitut olivat edistäneet eri tavoin kulttuuria, harrastustoimintaa ja viimsiläistä identiteettiä.

Pienillä kohtaamisilla voi olla suuri merkitys

Kirsti Malmin saama kiitoskirja liittyi edellisen syksyn kirkkopäivien järjestelyyn. Malmi oli mukana ohjelman suunnittelussa ja tapahtuman aikana nokipannukahvien keittämisessä.
– Nokipannukahvin tarjoilu oli ehkä kaikkein näkyvin kutsu alueen asukkaille tapahtumaan. Sininen telttakatos, ”Kotikirkko kutsuu!” -banneri, nuotio ruosteenruskeassa tynnyrissä ja
nokiposkiset pannut viriteltiin esiin 13 kertaa, Kirsti Malmi kertoi.

Viimsin kunta oli mukana järjestämässä tätä viikon kestänyttä tapahtumaa yhdessä kolmen luterilaisen seurakunnan ja vapaaseurakunnan kanssa.
– Kokemuksemme on, että virolaiset vierastavat päällekäyvää evankelioimista kaduilla, eivätkä hevillä tule kirkkoon. Uskomme, että Jumala tekee kutsuvaa työtään pienten kohtaamisten kautta ja ne voivat olla yksi askel lähemmäs Hänen rakkauttaan.

Kirkkopäivät järjestettiin vuonna 2014 Viimsissä ensimmäistä kertaa. Kunta on toivonut, että tapahtumasta voisi tulla perinne.

Katso Viimsin kirkkopäivien kutsuvideo tästä.

Julkaisu käyttäjältä EELK Misjonikeskus.