Kustannusosakeyhtiö Uudelta Tieltä on tullut markkinoille yksi uusi kirja sekä kaksi uusintapainosta. Jaakko Mäkeläinen, Viisauden lähteillä Lutherin seurassa Reformaation juhlavuoden

Reformaation juhlavuoden 2017 kunniaksi Uusi Tie otti uusintapainoksen Martti Lutherin osuvista sanoista siitä, mistä todellinen viisaus löytyy. Kuva: SEKL

Uusia kirjoja uudelle vuodelle

Kustannusosakeyhtiö Uudelta Tieltä on tullut markkinoille yksi uusi kirja sekä kaksi uusintapainosta.

Jaakko Mäkeläinen,
Viisauden lähteillä Lutherin seurassa

Reformaation juhlavuoden 2017 kunniaksi Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie otti uusintapainoksen loppuunmyydystä teoksesta Viisauden lähteillä Lutherin seurassa. Mäkeläinen on koonnut teokseen Martti Lutherin osuvia sanoja siitä, mistä todellinen viisaus löytyy.

Kirjassa on iso fonttikoko. Kirjan kuvitus, kansi ja taitto on tehty kokonaan uudelleen sopimaan tähän päivään.

Mailis Janatuinen,
Itkevä pronssimuuri

Ovatko onnettomuudet Jumalan rangaistusta? Miten säilyä globalisaation puristuksessa? Mistä voima vaikeaan kutsumukseen?

Jeremian aika muistutti meidän aikaamme. Silloisen maailman taloutta, kulttuuria ja uskontoa yritettiin yhtenäistää. Jeremia sai vaikean tehtävän muistuttaa Jumalan tahdosta ja julistaa tuomiota epäjumalanpalvonnalle ja uskottomuudelle. Jeremialla oli vain muutama ystävä. Useimmat muut vastustivat ja jopa vainosivat häntä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mailis Janatuinen kuvaa Jeremian elämää ja sanomaa historian tapahtumien aikajärjestyksessä. Lukijalle avautuu puhutteleva jännityskertomus profeetan dramaattisesta elämästä.

Hunajainen kirjakäärö −
Ahaa-elämyksiä Hesekielin kirjan äärellä

Hesekiel oli Jerusalemin temppelin ylempää papistoa. Hän joutui Babyloniaan yhdessä kuningas Jojakinin ja muun yhteiskunnan kerman kanssa vuonna 597 e. Kr, noin yksitoista vuotta ennen Jerusalemin ja Juudan valtakunnan tuhoa.

Hunaj_kirjakaaro (4)

Noin viisi vuotta pakkosiirtonsa jälkeen Hesekiel sai profeetallisen kutsumusnäkynsä. Sen jälkeen hän sai Jumalalta viestejä ja tehtäviä noin kahdenkymmenen kahden vuoden ajan.

Monet Hesekielin profetiat olivat sanattomia teon saarnoja, eräänlaisia kirkkonäytelmiä tai performansseja. Näitä juutalaisyhteisö seurasi kummissaan ja sai myöhemmin sanallisen selityksen merkilliselle esitykselle. Jumalan Henki käyttää ihmisen kaikkia puolia, profeetta on kirjoitustyössään mukana koko persoonallaan. Tämä näkyy varsinkin Hesekielin kirjassa.

Lisätietoja: Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie 044-4477 827 tai tilauspalvelu@uusitie.com

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna