Olen Emmi Pietala ja tulen Mäntsälästä. Opiskeluni ovat päättyneet ja olen työttömänä.  En tahtonut vain lorvia kotona, joten tulin talkoisiin.

Talkoissa ikuisuusnäkökulmalla

Olen Emmi Pietala ja tulen Mäntsälästä.

Opiskeluni ovat päättyneet ja olen työttömänä.  En tahtonut vain lorvia kotona, joten tulin talkoisiin.

Koska olen opiskellut aikaisemmin täällä Kansanlähetyksen opistolla, oli luontevaa hakeutua vapaaehtoistyöhön kristilliselle opistolle ja tulla tänne auttamaan. Tahdon osallistua työhön, jossa on mukana ikuisuusnäkökulma, sen sijaan että auttaisin työskentelyssä, joka vastaa pelkästään tämän kuluvan elämän haasteisiin.

pienen istuu emmi

Tällä talkooviikolla olen ommellut huoneiden ikkunoihin pimennysverhoja, jotta opiskelijat ja tapahtumiin osallistuvat vierailijat saisivat paremmat yöunet. On huikeaa nähdä ympärillä ihmisiä, jotka tulevat tänne auttamaan omasta tahdostaan erilaisissa tehtävissä ja tällä tavalla työskentelevät yhdessä.

Kristillisyys antaa minulle syvimmän rauhan ja merkityksen elämääni. Saan luottaa hyvään Jumalaan, jonka hallussa on koko maailma.  Mikään ei ole sattumaa. 

 

Ihminen perimmältään tietää, että on olemassa jokin häntä korkeampi voima. Minun mielestäni kaikki uskonnot ovat yrityksiä ymmärtää tätä Jumalaa. Olen myös tutustunut eri uskontoihin, ja se on saanut minut vakuuttumaan kristinuskon luotettavuudesta. Kristinuskon sanoma rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta on ainutlaatuinen.

Haen parhaillaan lastentarhanopettajan työtä. Epätietoisuuden keskellä on turvallista tietää, että kaikki on Jumalan käsissä ja hän pitää minusta huolen, missä ikinä olenkin.

Tallenna