Kirkkoherra Vitali Luchagov lähettää rukousaiheita Siperiasta.  Alla hänen kirjeensä: Kiitos ja ylistys kaikkivaltiaalle Jumalalle, joka antaa meille mahdollisuuden olla yhteydessä,

Kristus, yhteinen pelastajamme, yhdistää meitä. Hän lahjoittaa meille joka päivä pelastavan armonsa, kirjoittaa kirkkoherra Vitali Luchagov Krasnojarskista, Siperiasta.

Rukousaiheita Siperiasta

Kirkkoherra Vitali Luchagov lähettää rukousaiheita Siperiasta.  Alla hänen kirjeensä:

Kiitos ja ylistys kaikkivaltiaalle Jumalalle, joka antaa meille mahdollisuuden olla yhteydessä, vaikka elämme kaukana toisistamme.

Pyydämme teitä muistamaan rukouksissanne kirkkomme rakentamista Karatusan kirkonkylässä, että saisimme korjattua rakentamisessa ja suunnittelussa aiemmin tehdyt virheet.

Toista seurakuntamme kirkkoa Verhne Sujetukin kylässä ollaan rekisteröimässä uudelleen. Rukoilkaa talkoolaisten puolesta, jotka tulevat Suomesta ja yhdessä paikallisten seurakuntalaisten kanssa kunnostavat tuota kirkkoa. Ensi kesänä on tarkoitus maalata lattia, ovet ja seinät. Samalla pyrimme tietenkin mahdollisimman tehokkaasti julistamaan ja todistamaan Kristuksesta yhdessä suomalaisten ystäviemme kanssa. Verhne Sujetukissa vietetään ensi vuonna 150-vuotisjuhlia.

Rukoilemme joulun ajan tilaisuuksien puolesta. Herra siunatkoon kaikki kuvaelmat ja näytelmät, joita valmistamme lasten kanssa. Rukoilemme ensi kesän lasten ja nuorten leirien valmistelujen puolesta. Rukoilkaa seurakuntamme lapsi- ja nuorisotyön puolesta, jota vaimoni Antonina johtaa. Pyhäkouluja järjestetään meillä säännöllisesti kolmen eri kuntamme keskuksessa: Karatusan kirkonkylässä, Verhne Sujetukissa ja Sagaiskojen kylässä.

Herra antakoon meille mahdollisuuden todistaa erityisesti nyt, kun vietämme uskonpuhdistuksen juhlavuotta. Olemme näyttäneet Luther-filmiä eri paikoissa. Herra siunatkoon niin, että ”kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkisi valon” (Matt. 4:16.) Rukoilkaa uusien seurakuntalaisten puolesta. Herra johtakoon mukaan miehiä, joita toistaiseksi on ollut mukana hyvin vähän. Herra siunatkoon evankelioimistyömme. Hän antakoon meille mahdollisuuden todistaa jokaisessa sopivassa tilanteessa uskostamme.

Rukoilkaa Minusinskissa tehtävän työn puolesta. Pastori Sergei Shiloskij ja hänen vaimonsa Valentina ovat muuttaneet Burjatiasta Minusinskiin lähetystyöhön. Herra siunatkoon heidän palveluksensa.

Muistakaa seurakuntamme katekeettaa Rudolfia, joka toipuu sydänkohtauksesta. Samoin Verhne Sujetukin katekeettaa Jaania, joka on kärsinyt monista sairauksista ja nyt varsinkin korkeasta verenpaineesta. Sujetukissa seurakuntalaisemme Olga katkaisi jalkansa, joka ei ole parantunut hyvin vaan on edelleen kipeä. Myös Anna tarvitsee rukoustukeamme vanhuudessaan.

Suuret terveiset teille lapsiltamme Svetalta, Diimalta, Aljosalta ja Misalta.

Vitali ja Antonina