Tämän kesän Kansanlähetyspäiviä edeltävä seminaari  Voita – Rakenna – Lähetä, Dynaaminen yhteisö -seminaari on tarkoitettu kaikille, jotka tahtovat innostua ja

Kansanlähetyspäivien ennakkoseminaari avaa uusia näköaloja hyvän uutisen kertomiseen.

Rohkeutta ja osaamista uskosta kertomiseen

Tämän kesän Kansanlähetyspäiviä edeltävä seminaari  Voita – Rakenna – Lähetä, Dynaaminen yhteisö -seminaari on tarkoitettu kaikille, jotka tahtovat innostua ja löytää toimivia työkaluja oman yhteisön rakentamiseen. Ennen kaikkea koulutuksessa keskitytään evankelioimisnäyn sytyttämiseen ja siihen, miten ihmisiä tavoitetaan ja heille kerrotaan Jeesuksesta tämän päivän Suomessa.

– Näkymme Kansanlähetyksessä ei voi olla pienempi kuin että jokainen suomalainen oppisi tuntemaan Jeesuksen. Siksi tarvitsemme eri kokoisia jumalanpalvelusyhteisöjä, nuorten ryhmiä, raamattupiirejä ja vastuuryhmiä, joilla on rohkeus ja osaaminen kertoa Jeesuksesta oman alueensa ihmisille. Tarvitsemme ennen kaikkea ihmisiä, jotka innostavat nämä ryhmät ja yhteisöt evankeliointiin ja rukoukseen, toteaa Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen.

Koulutukseen voi tulla yksin, mutta erityisesti rohkaisemme tulemaan tiiminä, jolloin pääsee heti pureutumaan kiinni oman yhteisön tapaan tavoittaa ihmisiä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täältä.