Dramaattinen otsikko saattaa johtaa harhaan. 17.5.2016 kokoonnuimme kevätkauden viimeiseen Raamattubuffet’n nauhoituspäivään. Kyseessä ei ollut ohjelmien kokonaan viimeinen nauhoituspäivä. Jatkamme ohjelmien

Raamattubuffet’n viimeinen nauhoituspäivä

Dramaattinen otsikko saattaa johtaa harhaan. 17.5.2016 kokoonnuimme kevätkauden viimeiseen Raamattubuffet’n nauhoituspäivään. Kyseessä ei ollut ohjelmien kokonaan viimeinen nauhoituspäivä. Jatkamme ohjelmien tekemistä, jos Herra suo, elokuussa.

Tomi Jurvanen nauhoittaa ja jälkityöstää ohjelmat

Tomi Jurvanen nauhoittaa ja jälkityöstää ohjelmat

Jokainen kerta saattaa kuitenkin mahdollisesti jäädä viimeiseksi. Katoavat ja katoamattomat aarteet, sunnuntain 29.5.2016 teema, muistuttaa kaiken katoavuudesta. Mika Tuovinen opettaa. Päivän tekstissä Jeesus kertoo köyhästä Lasaruksesta ja rikkaasta miehestä. Rikas mies eli yltäkylläisyydessään ja Lasarus virui hänen portinpielessään, kunnes molemmat kuolivat. Lasarus vietiin Abrahamin helmaan, ja rikas mies mies joutui tuonelassa tuskien paikkaan. Mika löysi kertomukseen kymmenen näkökulmaa. Näistä yksi mieleenpainuvimpia oli, että rikas mies heräsi liian myöhään kantamaan huolta läheistensä ikuisuuskohtalosta.

Hätä kadotetuista sieluista heräsi liian myöhään. Vasta tuonelassa rikas mies huolestui toisten ikuisuuskohtalosta. Hän sanoi: ”Isä, minä pyydän, lähetä hänet sitten vanhempieni taloon. Minulla on viisi veljeä – hänen pitäisi varoittaa heitä, etteivät hekin joutuisi tähän kärsimyksen paikkaan.”

Herra, anna hätä hukkuvista sieluista! En en halua olla kuin rikas mies, joka herää vasta kun on liian myöhäistä.

IMG_1106

Kuvassa Markus Korri, Anja Kolehmainen ja Mika Tuovinen. Mika osoittaa kesän Kansanlähetyspäivien teemaa

 

Studion seinällä on kesän Kansanlähetyspäivien juliste. Kesäpäivät täyttävät Lähetyskeskuksen 1.-3.7.2016 Uskon puolesta -teemalla. Uskon puolesta on hyvä tehdä työtä ja nähdä vaivaa. Vaikka Raamattubuffet jää kesätauolle, niin on aika käydä työstämään Kansanlähetyspäivien radiointia. Perjantaina 1.7. ja lauantaina 2.7. lähetämme ohjelmaa Radio Dein taajuuksille. Itse päivät kestävät vielä sunnuntainkin, vaikkemme silloin radioikaan. Lisätietoja kansanlähetyspäivät.fi.

IMG_1107

Selfie, äänityspäivän jälkeen on helppo hymyillä – tänne saakka on Herra auttanut!

Tiiviin päivän jälkeen on selfien aika. Raamattubuffet’n nauhoituspäivä sisältää kolmen ohjelman nauhoitukset, rukousta, Raamatun sanaa, ajatusten vaihtoa. Kaiken jälkeen on kiitollinen mieli – nämä yhteiset hetket Jumalan sanan äärellä ovat niin antoisia, voisin käyttää sanaa siunattuja.

Tällä bloggauksella toivotan hyvää ja siunattua kesää sinulle. Raamattubuffet 22.5. ja 29.5.2016 Radio Dein taajuuksilla kello 12 ja kesätauon jälkeen 4.9.2016 alkaen. Ohjelma on kuultavissa myös avaimia.net-kanavallamme koko sunnuntaipäivän.

– Veijo Olli

Suomi sydämellä


Artikkelin kirjoittaja Veijo Olli on Kansanlähetyksen radio- ja tv-työn koordinaattori. Tutustu Veijoon ja tilaa hänen rukouskirjeensä tästä linkistä.