Kaipaatko valkeita hankia ja leppoisia hiihtoretkiä tunturimaisemassa niin, että saat myös virvoitusta sanasta ja yhteisestä jakamisesta? Kansanlähetysopisto järjestää opintomatkan 19.2.–26.2.

Mikäli haluat varmistaa valkeat hanget ja hiihtoladut viikolle 8, KL-opiston opintomatka antaa siihen mahdollisuuden. Kuva: Wikimedia Commons

Psalmit tutuiksi Pallastuntureilla

Kaipaatko valkeita hankia ja leppoisia hiihtoretkiä tunturimaisemassa niin, että saat myös virvoitusta sanasta ja yhteisestä jakamisesta? Kansanlähetysopisto järjestää opintomatkan 19.2.–26.2. 2016 läntisen Lapin merkittävimmän tunturiketjun kupeeseen Vuontisjärven rannalle!

Teemme päivittäin hiihtoretkiä tunturimaisemissa – kelin ja kunnon mukaan – tutustuen Lapin karuun luontoon ja erätaitoihin. Illalla syvennymme Psalmien kirjoittajien maailmaan ja ammennamme eväitä elämäämme rukous-, lohdutus-, kiitos- ja viisauspsalmeista, unohtamatta Kristusta, joka tulee esille myös Psalmien sivuilla.

Alustava ohjelma:

Pe 19.2. klo 15.00 lähtö Kansanlähetysopistolta. Yöpyminen Viitasaarella (osin yhteismajoitusta mökissä).

La 20.2. Aamupalan jälkeen klo 8 matka jatkuu kohti pohjoista. Perillä Kittilän Raattaman lähellä Hotelli Vuontispirtissä klo 18:aan mennessä. Päivällinen, lyhyt iltaohjelma, mahdollisuus iltalenkkiin ja saunaan.

Su 21.2.–to 25.2. Aamupala, aamuhartaus, retki eväiden kanssa eri päivinä eri lähtöpaikoista*, sauna, päivällinen, raamattuopetus ja yhteinen iltaohjelma. Päiväretkillä on itsenäistä tai parityöskentelyä Psalmien parissa, jonka antia voi jakaa iltaohjelmassa.

Pe 26.2. Aamupala ja klo 9 lähtö etelää kohti, Kansanlähetysopistolla klo 22:een mennessä.

*Esimerkkejä päiväretkistä: Vuontispirtti–Montelli–Nammalakuru–Vuontispirtti, Pallaksen luontokeskus–Montelli–Vuontispirtti, Hetta–Pyhäkero–Sioskuru–Hannukuru–Vuontispirtti, Särkijärven maisematunturikierros. Helppoja latureittejä lähtee Vuontispirtiltä tunturijonon suuntaisesti sekä itään Raattaman kylään, joten tunturiin kipuaminen ei ole välttämätöntä. Valaistua latua noin 4 km:n kierros ja 2,5 km:n pistolatu Raattamaan.

Muita retkikohteita: Enontekiön kirkko ja Tunturi-Lapin luontokeskus Hetassa, Pallastunturin luontokeskus.

Matkan hinta 390 €/hlö kahden hengen huoneessa, 350 €/hlö 3–4 hengen huoneessa. Sis. 7 yötä, aamupala, retkieväät, päivällinen + matkat. KL-opiston linjaopiskelijat -10 %! Lisätietoja ja ilmoittautumiset 31.1. mennessä: timo.tuikka(@)sekl.fi (matkanjohtaja), puh. 044 5651391. Matkanjärjestäjä: Kansanlähetysopisto