Lähes kaksisataa naista kokoontuu 2. –4. maaliskuuta 2018 Kansanlähetysopistolle Ryttylään voimaantumaan ja rentoutumaan. Naistenpäivien viikonloppuna saa levähtää arjen vastuista ja

Naistenpäivien teemana Vapauttava rakkaus

Lähes kaksisataa naista kokoontuu 2. –4. maaliskuuta 2018 Kansanlähetysopistolle Ryttylään voimaantumaan ja rentoutumaan. Naistenpäivien viikonloppuna saa levähtää arjen vastuista ja istua valmiiseen pöytään. Tapahtuman teemana on Vapauttava rakkaus.

”Monet elämän kokemukset vievät luottamusta ja turvallisuuden tunnetta. Naistenpäivien opetuksissa ja keskusteluissa käsitellään sitä, miten nämä asiat voivat palautua ennalleen”, kertoo tapahtuman johtaja Anneli Jokimies.

Tänä vuonna tulee puoli vuosisataa siitä, kun Kansanlähetys lähetti ensimmäiset lähetystyöntekijät maailmalle. Lähetystyö onkin vahvasti mukana naistenpäivien ohjelmassa. Perjantai-illan lähetyskavalkadissa melkein 50 vuotta Japanissa toimineiden Lea ja Jorma Pihkalan kuvat ja kertomukset vievät naiset kirsikankukkien maahan. Pirkko ja Raimo Tuppurainen kertovat kokemuksia neljältä vuosikymmeneltä Etiopiassa lauantain kello 13:n lähetystapahtumassa.

Raamattua opettavat Liisi Jokiranta, Pirkko Valkama, Ulpu Leino ja Raili Kemppainen. Lauantaina kello 15 ja 19.15 mukana on psykoterapeutti Marianne Babashkina. Hänen aiheinaan ovat Rikkinäisenä rakastettu ja Rakkauden kasvot. Iltatilaisuuden toisena puhujana on Liisa Pura.

Jumalanpalveluksessa sunnuntaina kello 13 saarnaa Leif Nummela. Tilaisuus on avoin kaikille.

Viikonlopun musiikista vastaavat Marita Mättö-Vaalamo, Kaarina Savonen sekä houseband.

Päivien johtajina toimivat Anneli Jokimies ja Rebekka Väisänen.

Tutustu ohjelmaan tästä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: 019 77920, keskus@sekl.fi