Oletko koskaan kokeillut pysäyttää sadetta? Vesipisaraa, joka on matkalla maahan, on turha komentaa, se on jo matkaan lähetetty. Näin on

Mun kielinen Raamattu kertoo ilosanoman ja opettaa lukutaitoa

Oletko koskaan kokeillut pysäyttää sadetta?

Vesipisaraa, joka on matkalla maahan, on turha komentaa, se on jo matkaan lähetetty. Näin on myös Jumalan sanan laita. Sekin on jo lähetetty. Sitä on mahdoton pysäyttää, se täyttää tehtävänsä.

Alas sataneita vesipisaroita voi kuitenkin ohjailla katoksilla ja pinnoilla. Meille Sanan kuulleille jää tehtäväksi ohjailla Sanaa sinne, missä sitä ei ole ja missä sitä eniten tarvitaan.

”Niin kuin sade ja lumi tulevat taivaasta eivätkä sinne palaa, vaan kastelevat maan, joka hedelmöityy ja versoo ja antaa kylväjälle siemenen ja nälkäiselle leivän, niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa, vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän.” Jes. 55:10–11

Tavoitteenamme on painaa ja jakaa Bulgarian Peshterassa vähemmistönä asuville millet-turkkilaisille lahjaksi 2000 kaksikielistä Uutta testamenttia. Näissä Uusissa testamenteissa on rinnakkaiset tekstit bulgariaksi ja turkiksi. Kahta kieltä rinnakkain lukiessa vahvistuu molempien kielten taito.

Rukoillaan, että  nämä ”Mun kieliset Raamatut” saisivat olla viemässä Jumalan sanan sadetta kuiville sydämille!

Haluatko tietää lisää Mun kielisestä Raamatusta? Klikkaa tiesi Kansanlähetyksen videojoulukalenteriin ja avaa päivän luukku. Myös sinä voit olla mukana jakamassa Mun kielisiä Raamattuja. Tutustu lahjoittamismahdollisuuksiin tästä.

Lahjoita tähän työhön: