Suuressa Mukana -Missioforumissa 23. – 24.4.2016 Kansanlähetysopistolla, Ryttylässä puhutaan maahanmuuttaja- ja pakolaistyöstä. Viikonlopun aikana opetellaan helppoja askelia kohtaamiseen ja kriisistä

Missioforumissa Ryttylässä paneudutaan maahanmuuttoon ja pakolaisuuteen liittyviin kysymyksiin.

Missioforumissa opitaan maahanmuuttajatyöstä

Suuressa Mukana -Missioforumissa 23. – 24.4.2016 Kansanlähetysopistolla, Ryttylässä puhutaan maahanmuuttaja- ja pakolaistyöstä.

Viikonlopun aikana opetellaan helppoja askelia kohtaamiseen ja kriisistä toipuvan tukemiseen sekä  tutkitaan, mitä pakolaisuudesta puhutaan Raamatussa. Kanavissa pohditaan, millaisia mahdollisuuksia on tukea kristittyjä maahanmuuttajia sekä kohdata pelkoja ja myyttejä viestinnän näkökulmasta. Nuorille aikuisille on oma kanava, jossa uppoudutaan kansainvälisyyteen teemana Nenästä kiinni ja molskis! Maailma kotiovellani -tilaisuudessa kuunnellaan ja keskustellaan kokemuksista maahanmuuttajatyöstä Suomessa. Forumissa tutustutaan myös Kansanlähetyksen maahanmuuttaja- ja muuhun työhön eri maissa.

Puhujina ovat Kirkon lähetystyön keskuksen johtaja  Risto Jukko, Kansanlähetyksen aluekoordinaattori Elisabet Elo, lähetysjohtaja Mika Tuovinen, lähetystyöntekijät Daniel ja Mari Nummela Japanista, Vesa Ollilainen Kansanlähetysopistolta sekä joukko kristittyjä maahanmuuttajia, seurakuntien edustajia ja vapaaehtoisia. Musiikista vastaavat Poika & Maria. Lastenohjelmaa ja hoitoa järjestetään tarvittaessa.

Tapahtuman järjestää Suomen Ev.lut. Kansanlähetys. Ohjelmasta vastaavat Anne Tuovinen ja Hanna Malinen.