Synnyin Siperiassa Omskin kaupungissa vuonna 1992. Mummoni on syntynyt Inkerin alueella, ja lapsuudestani asti olenkin käynyt Inkerin kirkossa. Kun Omskissa

Minä ja Inkerin kirkko

Synnyin Siperiassa Omskin kaupungissa vuonna 1992. Mummoni on syntynyt Inkerin alueella, ja lapsuudestani asti olenkin käynyt Inkerin kirkossa. Kun Omskissa alkoi toimia seurakunta, minut ja kaksi veljeäni kastettiin luterilaiseen kirkkoon. Sen jälkeen kävin pyhäkoulussa ja nuortenilloissa sekä olin mukana kaikissa Omskin seurakunnan tapahtumissa.

Olen halunnut elää sen uskon ja tiedon mukaan, mitä olen kirkosta saanut. Pyhäkoulussa opin paljon uskon perusasioita: mikä on oikein jamikä väärin? Mielestäni pyhäkoulu vaikuttaakin todella paljon lapsen ajatuksiin, ja olen sitä mieltä, että tavallaan kirkko kasvattaa lapsia vanhempien mukana. Juuri lapsuudessahan opettelemme, miten pitää elää. Ainakin minun kohdallani se on mennyt niin.

Lahjoita tähän työhön:


Vuon na 2014 menin naimisiin Novosibirskin diakonin kanssa, ja nyt olen muuttanut Novosibirskiin. Siellä halusin heti tulla mukaan seurakunnan toimintaan palvelemalla muita. Jumala on auttanut ja johdattanut minua siinä. Novosibirskin seurakunnassa on paljon eri-ikäisiä lapsia, joten ajattelimme, että siellä olisi hyvä olla koululaisille oma pyhäkoulu. Nyt minä pidänkin koululaisille pyhäkoulua, mistä olen todella iloinen. En tiedä, mitä muuta voisin toivoa.

Olen kasvanut kirkossa, ja se on vieläkin minulle koti. Sillä ei ole väliä, missä kaupungissa tai maassa olen, kunhan saan olla Kristuksen ruumiin jäsen. Mikään ei voi olla sen parempaa!

Olga Ostanina