Tilaa Suuressa mukana -sähköpostiviesti

Kiinnostaako sinua ihmisten auttaminen ja yhdessä tekeminen? Haluatko kasvaa Jumalan ja Raamatun tuntemisessa? Haluaisitko olla mukana viemässä sanomaa Jeesuksesta suomalaisille

Lähellä ja kaukana

Kiinnostaako sinua ihmisten auttaminen ja yhdessä tekeminen? Haluatko kasvaa Jumalan ja Raamatun tuntemisessa? Haluaisitko olla mukana viemässä sanomaa Jeesuksesta suomalaisille ja maailman ääriin?

Kansanlähetys on herätysliike ja lähetysjärjestö. Tule mukaan järjestömme toimintaan ja löydä paikkasi. Toimimme 17 eri paikallisjärjestönä eri puolilla Suomea. Lisäksi järjestämme tapahtumia, leirejä ja koulutusta Ryttylän lähetyskeskuksessa Hausjärvellä.

Tutustu toimintaamme allaolevien linkkien kautta, tule käymään ja tule suureen mukaan myös esirukouksin ja lahjoittajana!

KANSANLÄHETYS SUOMESSA:

Kerromme evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta Suomessa seuraavien toimintamuotojen kautta:

  • Nuorten Maailma – leirit, tapahtumat, paikallistoiminta
  • Juniorityö – leirit, Donkkis Big Nights, Donkki-lehti
  • Kansanlähetysopisto – viikonlopputapahtumia ja pitempiä linjoja
  • Piiritoiminta – paikallista toimintaa ja tapahtumia ympäri Suomea
  • Uusi Tie – Kristillinen viikottain ilmestyvä sanomalehti ja kustannustalo
  • Avaimia.net – kristillistä ohjelmaa ja opetusta netissä, radiossa ja televisiossa

KANSANLÄHETYS MAAILMALLA:

Kerromme hyvästä uutisesta alueilla, missä Kristusta ei vielä tunneta. Kansanlähetyksellä on 65 lähetystyöntekijää 15 eri maassa, missä perustamme seurakuntia, tuemme jo olemassa olevien seurakuntien toimintaa, evankelioimme, toimimme paikallisten ihmisten elinolosuhteiden parantamiseksi, koulutamme, käännämme Raamattua ja muuta kirjallisuutta, teemme mediatyötä sekä lapsi- ja nuorisotyötä.

Lahjoita työllemme
Takaisin joulukalenteriin

Lähetystyö