Viro – Lähetysalue lähellä meitä

Kansanlähetys on tehnyt työtä Virossa jo Neuvostoliiton aikana viemällä maahan Raamattuja ja hengellistä kirjallisuutta. Virosta käsin kirjallisuutta toimitettiin eteenpäin koko Neuvostoliittoon.

Vapauden haasteet

Vapaus toi uudet haasteet. Vuosikymmenien ateistinen kylvö näkyy ja maallistuminen valtaa alaa. Harva lapsi saa kristillisen kotikasvatuksen ja kristityt ovat maassa vähemmistönä. Virossa on suuri tarve kristilliselle opetukselle ja evankelioimistyölle.

Viron kirkko on pyytänyt Kansanlähetykseltä apua ennen kaikkea evankeliumin julistamiseen. Teemme seurakunnan perustamiseen tähtäävää työtä Tallinnan suurimmassa lähiössä, 119 211* asukkaan  Lasnamäellä. Haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuden kuulla evankeliumi ja löytää seurakuntayhteys.

Lisäksi viemme sanomaa lapsille, nuorille ja kehitysvammaisille.  Tuemme Viron kirkon mediatyötä sekä kirkon lähetyskeskusta.

Tule mukaan lähetystyöhön Virossa! Lahjoittamalla olet viemässä elämää muuttavaa sanomaa monille virolaisille.
Kiitos, että olet mukana!
*(tilanne 1.2.2017)

Tutustu Viron lähetystyöntekijöihimme ja liity rukousrenkaaseen tai kuukausilahjoittajaksi näistä linkeistä: Mirva ja Kai Lappalainen sekä Kirsti Malmi.

Video: Lähetystyössä Lasnamäellä

Artikkeleita Virosta:

Tallenna

Tallenna