Mun kielinen Raamattu

Ajattele, miten harmillista olisi, jos Jumala puhuisi sinulle, mutta et ymmärtäisi sitä?

Jumalalla on asiaa jokaiselle ihmiselle maailmassa, mutta kaikilla ei ole oman kielistä Raamattua, jota parhaiten ymmärtää. Bulgariassa vähemmistönä asuvan Millet-kansan äidinkieli on turkki. Sitä he puhuvat kotona ja kavereiden kanssa. Koulut ja monet muut virallisemmat asiat hoidetaan bulgarian kielellä. Tästä syystä monet millet-turkkilaiset ovat niin sanottuja puolikielisiä. He eivät osaa lukea äidinkieltään turkkia ja bulgarian kieltä, jolla koulut on käyty ja jota osataan lukea, ei taas arjessa paljon käytetä.

Bulgarian millet-turkkilaiset tarvitsevat apua tässä asiassa.

Sinä voit auttaa heitä! Tavoitteenamme on painaa ja jakaa Bulgarian Peshterassa millet-turkkilaisille lahjaksi 2000 kaksikielistä Uutta testamenttia, joissa on rinnakkainen teksti bulgariaksi ja turkiksi. Kahta kieltä rinnakkain lukiessa vahvistuu molempien kielten taito.

Jokaisen Uuden testamentin hinta on 3€. Lahjoittaisitko sinä yhden tai useamman Uuden testamentin Bulgariaan? Lahjoitetut kirjat jakaa koteihin Peshteran luterilainen seurakunta aiemmin toteutetun Lastenraamattuja Peshteraan –keräyksen tavoin.

Seurakuntien viite Mun kielinen Raamattu-kolehdille

Esimerkiksi Donkkis Big Nighteissa voidaan olla mukana seuraamassa ja tukemassa projektin kulkua. Joissakin seurakunnissa on kerätty kolehtia projektille, tässsä viite seurakunnille sitä tarkoitusta varten 604078153. Sivun alaosasta näet pankkiyhteydet.

Lisätietoa: donkki.net/munkielinenraamattu