Lähetyslentotyö

Kansanlähetys tekee lähetyslentotyötä kansainvälisen Mission Aviation Fellowship (MAF) –järjestön työyhteydessä.

Lähettämämme työntekijäperhe on  MAF Kenian palveluksessa Nairobissa vanhalla Wilsonin kentällä toimivaan lentotoimintakeskuksessa. Siellä tapahtuu koneiden huollot ja korjaukset sekä matkustajaliikenne. Hannu_Heinonen

Nairobin tukikohta palvelee koko itäistä Afrikkaa, erityisesti somalialueita ja Etelä-Sudania. Suurin osa lennoista kohdistuukin nykyiseen Etelä-Sudaniin. Maan itsenäistyttyä lähetyslentäjät ovat tukeneet alueen toimintaa kuljettaen lähetys- ja seurakuntatyöntekijöitä vaikeakulkuisille alueille. Nairobissa korjataan myös muissa maissa toimivien MAF–järjestön koneiden osia. Työntekijämme matkustaa myös muualle Afrikkaan tai Aasiaan lentokoneiden tarvitessa erityishuoltoja.

Tule mukaan lähetyslentotyöhön! Osallistumalla
– teet mahdolliseksi evankeliumin viemisen tiettömien taipaleiden taakse MAF-järjestön työyhteydessä
– olet kouluttamassa paikallisia työntekijöitä lentokoneiden radio- ja suunnistuslaitteiden huoltotehtäviin
– olet kutsumassa ihmisiä seurakunnan yhteyteen.

Tämän hetken konkreettinen tarve lähetyslentotyössä on uusi kannettava tietokone. Lähitulevaisuudessa aloitetaan kuuden Keniassa huollettavan koneen uusien radioiden asennustyöt. Tätä työtä ja sen suunnittelua helpottamaan lähettimme tarvitsee uuden tietokoneen, jolla voi hoitaa uusien laitteiden software asennukset, työn suunnittelun, dokumentoinnin ja projektin hallinnan. Tämän tietokoneen hinta on n. 1600€.

Kiitos tuestasi!