Inkerin kirkon lapsityö

Venäjän lapsivankien määrä on vähentynyt alle kymmeneen prosenttiin siitä, mitä se oli vielä kymmenen vuotta sitten. Maan tuomiojärjestelmää on muutettu eikä alaikäisiä enää tuomita kuten ennen. Kuitenkin edelleen Siperian vankiloissa elää muutama sata alaikäistä lasta.

Vaikka lapsia ei enää lähetetä vankiloihin, on Siperiassa lukemattomia lastenkoteja ja kasvatuslaitoksia. Erityisen vaikeassa asemassa ovat tuperkuloosiin sairastuneet tai hiv-positiiviset lapset.Inkerin kirkon Novosibirskin seurakunnan vankilatyön tiimi vierailee säännöllisesti alueen lastenkodeissa ja alaikäisten vankiloissa ja -sairaaloissa. Monien lasten vanhemmat ovat vankeja tai alkoholisteja. Lapsille järjetetään ohjelmaa ja heille kerrotaan Jeesuksesta. Erityisesti syntymäpäiväsankarit odottavat vankilatyöntekijöiden vierailuja, sillä joululahjojen lisäksi kaikki saavat lahjan myös syntymäpäivän johdosta.

Kansanlähetys on mukana Inkerin kirkon Siperian työssä. Tuemme lastenkoti ja -sairaalavierailuja. Haluamme olla viemässä toivoa lapsille.

Jos haluat olla mukana lastenkoti- ja nuorisovankilatyössämme sekä tukemassa hiv- ja tuperkuloosisairaita lapsia, voit tehdä sen rukoilemalla ja lahjoittamalla rahaa työhömme. Pienelläkin summalla saadaan paljon aikaiseksi.

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 71055