Kummilapsitoiminta Afrikassa
Projektikoordinaattori Tania Lehtinen (keskellä) puolisonsa Mika Lehtisen sekä sosiaalityöntekijä Tarigua Mohammedin kanssa.

Etiopia – kummilapsityö

Suomalaiset kummit auttavat Kansanlähetyksen kautta vähävaraisia lapsia Etiopiassa neljässä kaupungissa. Agarossa, Bongassa,  Sokorussa ja Limu Gennetin kaupungissa on avun piiriin päässyt yhteensä 440 lasta.

30 euron kuukausimaksulla lapset saavan ravinnon sekä mahdollisuuden koulunkäyntiin ja terveydenhoitoon. Myös heidän perheitään tuetaan. Vapaa-aikana lapsille järjestetään erilaista harrastus- ja liikuntatoimintaa. Lapsille ja nuorille opetetaan myös oman elämän hallintaa ja päättäväisyyttä tehdä oikeita ratkaisuja myös ympäristön paineen alla.

Suomalaisten kummien avulla kummilapset saavat mahdollisuuden parempaan elämään.

Suomalaisten kummien avulla kummilapset saavat mahdollisuuden parempaan elämään.

Sinulla on mahdollisuus olla mukana tukemassa lapsia joko kummina tai kummilapsiohjelman yleistukijana. Ryhdy kuukausilahjoittajaksi tästä.  Lisätietoja antaa Anne Tuovinen puh. 044 4477820, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@sekl.fi.

Kummilapsiohjelman yleistukijana voit antaa säännöllisen tai kertaluontoisen lahjoituksen lasten tukemiseen. Voit myös kutsua mukaan uusia tukijoita jakamalla tätä kummilapsityön esitettä:
kl_kummilapsityo_2017_99x210c

Kiitos lahjastasi.