Maailmassa on arviolta 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta uskoa ja elää uskonsa mukaan. Suurin osa Lähi-idän noin 20

Mediatyö – SAT-7

Maailmassa on arviolta 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta uskoa ja elää uskonsa mukaan. Suurin osa Lähi-idän noin 20 miljoonasta kristitystä elää alueilla, joilla evankeliumi on kaikkein heikoimmin esillä. Heidän tukemisessaan on paljon haasteita ja rajoitteita. A4Taloja ja sateliitteja Afganistan

Monelle suljetussa maassa asuvalle kristitylle maan rajojen ulkopuolelta tuleva kristillinen TV- tai radiolähetys on ainoa mahdollisuus saada opetusta kristinuskosta.

SAT-7 lähettää satelliittien välityksellä arabian-, farsin- ja turkinkielistä kristillistä ohjelmaa Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueen maihin. Näillä alueilla kristityt elävät pienenä vähemmistönä ja painostuksen alaisena. Totuudellinen opetus Raamatusta ja Jeesuksesta muokkaa myös heidän naapuriensa sydämiä ymmärtämään, mistä kristinuskossa on kysymys.

Yhdellä eurolla JULISTE_sat7_kartta_finvoidaan kustantaa yhdelle katsojalle koko vuodeksi kristillistä tv-ohjelmaa. Kansanlähetys on yksi SAT-7:n kannattajajäsenistä.

Työntekjiämme Sakari Heinonen aloitti maaliskuussa 2016 työn lähetysteknikkona SAT-7:n farsinkielisessä ohjelmatuotannossa. Studio sijaitsee Kyproksella. Farsin kieltä puhutaan ja ymmärretään laajalla alueella Lähi-idässä ja Keski-Aasiassa.

Tule sinäkin mukaan tavoittamaan evankeliumilla 500 miljoonaa ihmistä!

Allaolevasta ääninauhasta voit kuulla lisää SAT-7:n työstä. Raamattuavain Extra: SAT-7 vie hyvää sanomaa Lähi-itään:

 

Lähetystyö