Kuka lohduttaa äitiä, joka kreikkalaiselle saarelle rantautuessa joutui veden varaan ja pystyi pelastamaan lapsistaan vain toisen? Mistä löytää tukea pariskunta

Maahanmuuttajatyö

Kuka lohduttaa äitiä, joka kreikkalaiselle saarelle rantautuessa joutui veden varaan ja pystyi pelastamaan lapsistaan vain toisen? Mistä löytää tukea pariskunta Lontoossa, kun perheen nuoriso karkasi kotoa ja liittyi ISIS-joukkoihin? Kuka auttaa naista, jonka toive paremmasta elämästä hautautui kyproslaisen bordellin lukkojen taakse? Mistä saa kristinuskon perusasioiden opetusta ihminen, jolla on vilpitön halu kääntyä Jeesuksen puoleen mutta ei juurikaan eurooppalaisten kielten taitoa?

Sinä teet juuri tätä, kun tuet Kansanlähetyksen lähettämiä maahanmuuttajatyöntekijöitä Euroopassa. Kreikassa, Kyproksella, Englannissa, Saksassa ja Bulgariassa olemme mukana luomassa kristillisen todistamisen historiaa. Kansainvaellusten reitit vaihtelevat, mutta iloksemme monet niistä johtavat kohti Jeesusta. Työntekijämme Euroopan maahanmuuttajavirtojen keskuksissa kohtaavat, auttavat ja jakavat ilosanomaa joka päivä.

Pelastus on sitä, että Jumala antaa lahjan. Kaiken maallisen menettänyt onkin rikkaista rikkain, kun hän saa omakseen Jeesuksen. Kutsuuko Jumala sinua antamaan omastasi, jotta niin voisi tapahtua? Muista kanssamme maahanmuuttajia!

Anne Tuovinen
Aluekoordinaattori

Lue aiheesta lisää:
Herätys maahanmuuttajien keskuudessa Saksassa
Pauluksen tarina
– Työntekijöiden mukana maahanmuuttajatyössä Ateenassa I
– Työntekijöiden mukana maahanmuuttajatyössä Ateenassa II

Lahjoita tähän työhön:


Lähetystyö