MGtH-yhtye on kesäkuun laussa lähdössä kuudetta kertaa viemään ilosanomaa japanilaisille musiikin välityksellä.  Kiertue on osa Länsi-Japanin luterilaisen kirkon tavoittavaa toimintaa

MGtH Japanin kiertue

MGtH-yhtye on kesäkuun laussa lähdössä kuudetta kertaa viemään ilosanomaa japanilaisille musiikin välityksellä.  Kiertue on osa Länsi-Japanin luterilaisen kirkon tavoittavaa toimintaa ja se tapahtuu 8. – 26.6.2017.  Kahden viikon aikana tavoitetaan yli kahdenkymmenen konsertin myötä lapsia, nuoria ja aikuisia. Musiikilla tavoitetaan myös niitä japanilaisia, jotka eivät muuten käy kirkossa.

MGtH tekee konserttikiertueen vapaaehtoistyönä. Lentoliput ja muut kiertueen kulut katetaan lahjoituksilla ja tuotemyynnillä.

Kiertuepaitoja ja kangaskasseja voi ostaa täältä.

Sinäkin voit olla mukana kertomassa japanilaisille Jumalan rakkaudesta heitä kohtaan. Muista kiertuetta iltarukouksissa ja tule mukaan taloudellisesti lahjoittamalla tähän keräykseen. Olemme kiitollisia pienestäkin avusta.

Kuva MGtH:n edelliseltä Japanin kiertueelta vuodelta

Keräyksen viite on 73286

 

Maailmassa on arviolta 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta uskoa ja elää uskonsa mukaan. Suurin osa Lähi-idän noin 20

Mediatyö – SAT-7

Maailmassa on arviolta 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta uskoa ja elää uskonsa mukaan. Suurin osa Lähi-idän noin 20 miljoonasta kristitystä elää alueilla, joilla evankeliumi on kaikkein heikoimmin esillä. Heidän tukemisessaan on paljon haasteita ja rajoitteita. A4Taloja ja sateliitteja Afganistan

Monelle suljetussa maassa asuvalle kristitylle maan rajojen ulkopuolelta tuleva kristillinen TV- tai radiolähetys on ainoa mahdollisuus saada opetusta kristinuskosta.

SAT-7 lähettää satelliittien välityksellä arabian-, farsin- ja turkinkielistä kristillistä ohjelmaa Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueen maihin. Näillä alueilla kristityt elävät pienenä vähemmistönä ja painostuksen alaisena. Totuudellinen opetus Raamatusta ja Jeesuksesta muokkaa myös heidän naapuriensa sydämiä ymmärtämään, mistä kristinuskossa on kysymys.

Yhdellä eurolla JULISTE_sat7_kartta_finvoidaan kustantaa yhdelle katsojalle koko vuodeksi kristillistä tv-ohjelmaa. Kansanlähetys on yksi SAT-7:n kannattajajäsenistä.

Työntekjiämme Sakari Heinonen aloitti maaliskuussa 2016 työn lähetysteknikkona SAT-7:n farsinkielisessä ohjelmatuotannossa. Studio sijaitsee Kyproksella. Farsin kieltä puhutaan ja ymmärretään laajalla alueella Lähi-idässä ja Keski-Aasiassa.

Tule sinäkin mukaan tavoittamaan evankeliumilla 500 miljoonaa ihmistä!

Allaolevasta ääninauhasta voit kuulla lisää SAT-7:n työstä. Raamattuavain Extra: SAT-7 vie hyvää sanomaa Lähi-itään:

 

Lähde mukaan Kansanlähetyksen nuorisotyön lähetysprojektiin! Vesiprojekti Etiopiassa Etiopiassa Jimman kaupungissa on Mendera Kochen kaupunginosa, jossa asuu 5000 perhettä ilman yhteyttä

Paras 10% vesiprojekti

Lähde mukaan Kansanlähetyksen nuorisotyön lähetysprojektiin!

Vesiprojekti Etiopiassa


Etiopiassa Jimman kaupungissa on Mendera Kochen kaupunginosa, jossa asuu 5000 perhettä ilman yhteyttä vesijohtoverkkoon. Asukkaat kulkevat pitkiä matkoja päivittäin vedenhaussa ja joutuvat silti joskus palaamaan kotiin astiat tyhjinä.

Tavoitteenamme on rakentaa Mendera Kocheen kolme suojattua vesipistettä. Rukoillaan, että nämä vesipisteet ovat esimakua elämän veden virrasta (Ilm.22:1).

Vesipisteitä varten tarvitaan:

  • 600 metriä vesiputkea
  • erilaisia liittimiä ja tiivisteitä
  • vesipisteiden suojaamiseksi sementtiä, hiekkaa, tiiliä ja aitaverkkoa

Vesipisteiden lisäksi projekti tarjoaa töitä kaupunginosan asukkaille.

Tule kanssamme toteuttamaan tätä unelmaa! Ilman taloudellista tukeasi tämä ei ole mahdollista.

Ajattele, miten harmillista olisi, jos Jumala puhuisi sinulle, mutta et ymmärtäisi sitä? Jumalalla on asiaa jokaiselle ihmiselle maailmassa, mutta kaikilla

Mun kielinen Raamattu

Ajattele, miten harmillista olisi, jos Jumala puhuisi sinulle, mutta et ymmärtäisi sitä?

Jumalalla on asiaa jokaiselle ihmiselle maailmassa, mutta kaikilla ei ole oman kielistä Raamattua, jota parhaiten ymmärtää. Bulgariassa vähemmistönä asuvan Millet-kansan äidinkieli on turkki. Sitä he puhuvat kotona ja kavereiden kanssa. Koulut ja monet muut virallisemmat asiat hoidetaan bulgarian kielellä. Tästä syystä monet millet-turkkilaiset ovat niin sanottuja puolikielisiä. He eivät osaa lukea äidinkieltään turkkia ja bulgarian kieltä, jolla koulut on käyty ja jota osataan lukea, ei taas arjessa paljon käytetä.

Bulgarian millet-turkkilaiset tarvitsevat apua tässä asiassa.

Sinä voit auttaa heitä! Tavoitteenamme on painaa ja jakaa Bulgarian Peshterassa millet-turkkilaisille lahjaksi 2000 kaksikielistä Uutta testamenttia, joissa on rinnakkainen teksti bulgariaksi ja turkiksi. Kahta kieltä rinnakkain lukiessa vahvistuu molempien kielten taito.

Jokaisen Uuden testamentin hinta on 3€. Lahjoittaisitko sinä yhden tai useamman Uuden testamentin Bulgariaan? Lahjoitetut kirjat jakaa koteihin Peshteran luterilainen seurakunta aiemmin toteutetun Lastenraamattuja Peshteraan –keräyksen tavoin.

Lisätietoa: donkki.net/munkielinenraamattu

”Jippii minä pääsen taivaaseen, jippii minä uskon Jeesukseen!” Iloinen laulu raikuu Donkkis Big Night- lastentapahtumissa eri puolilla Suomea. Suomessa on

Juniorityö Suomessa

”Jippii minä pääsen taivaaseen, jippii minä uskon Jeesukseen!” Iloinen laulu raikuu Donkkis Big Night- lastentapahtumissa eri puolilla Suomea.

Suomessa on 350 000 alakouluikäistä lasta. Haluaisitko sinäkin kertoa heille ilosanomaa Jeesuksesta ja auttaa heitä löytämään oman paikkansa Jumalan suunnitelmassa?

Kansanlähetyksen juniorityöntekijät ja sadat vapaaehtoiset vastuunkantajat tavoittavat lapsia Donkkis Big Night-tapahtumien lisäksi kerhojen, leirien ja koko perheen tapahtumien myötä ympäri Suomen. Kaikissa tapahtumissa opetamme Raamattua mielenkiintoisesti, toiminnallisesti ja lasten maailmaan sopivalla tavalla.

Tule sinäkin tekemään, tukemaan ja rukoilemaan, jotta kaikki lapset saisivat kuulla Jeesuksesta! Lue lisää: www.donkki.net.

Kiitos lahjastasi ja esirukouksistasi.

Juutalaisille ensin -sinun avullasi Juutalaiset saavat mahdollisuuden pelastukseen Juutalaiset ovat Jumalan omaisuuskansa, mutta monet heistä eivät vielä tunne Jeesusta Messiaana.

Juutalaistyö

syyskerays_2016_1038x576

Juutalaisille ensin
-sinun avullasi Juutalaiset saavat mahdollisuuden pelastukseen

Juutalaiset ovat Jumalan omaisuuskansa, mutta monet heistä eivät vielä tunne Jeesusta Messiaana. Tule mukaan työhön, jonka kautta viedään evankeliumia juutalaisille.

Sinä voit antaa heille kaikkein tärkeimmän lahjan! Lahjoittamalla nyt mahdollistat sen, että moni juutalainen kuulee ja saa vastaanottaa evankeliumin sanoman.

Kerätyillä varoilla tehdään työtä New Age -festivaaleilla, tavoitetaan ja tuetaan yksinhuoltajaperheitä sekä aviopareja, varustetaan messiaanisia juutalaisia Caspari-keskuksessa, tarjotaan kristillistä peruskoulutusta Jerusalemin Makor Hatikvah-koulussa, tehdään diakoniatyötä ja tavoitetaan opiskelijoita.

Lahjoita nyt ja anna juutalaisille se, mitä he ovat jo kauan odottaneet!