Vuorinen Asta

Asta Vuorinen on koulutukseltaan ohjaustoiminnan artenomi (AMK) ja valmistui lähetystyöntekijäksi Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta toukoukuussa 2017.  Asta lähti ensimmäiselle työkaudelleen Japaniin elokuussa 2017. Japanissa Asta opiskelee ensin paikallista kieltä ja osallistuu seurakuntatyöhön.

Asta innostuu luovuudesta ja siitä, että ihmiset löytävät omia vahvuuksiaan. Hän haluaa viedä japanilaisille sanomaa rakastavasta Jumalasta, sillä suurin osa heistä ei ole koskaan kuullut evankeliumia eikä armon sanomaa.  Asta tietää, että Taivaallinen Isä on hänen kanssaan hänen kaikilla teillänsä.

Lähtisitkö Astan mukaan lähetystyöhön Japanissa? Tältä sivulta voi tilata Astan uutiskirjeen, jonka kautta voit seurata hänen kuulumisiaan ja sitoutua rukoilemaan hänen työnsä puolesta. Asta tarvitsee myös taloudellisia kannattajia, jotka säännöllisillä uhreilla tekevät hänen työstään Japanissa mahdollista. Tervetuloa mukaan!

Kuuntele Asta Vuorisen haastattelu Lähetysavain ohjelmassa 9.6.2018 Oppimassa Japania

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL
puh. 044 4477 820
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettävät seurakunnat: Akaa, Jyväskylä, Keski-Lahti, Loppi, Mäntyharju, Pälkäne, Riihimäki, Tampereen Eteläinen seurakunta, Ylöjärven seurakunta/Viljakkalan seurakuntapiiri

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Etelä-Savon KL
Hämeen KL
Päijät-Hämeen KL