Valokuva: Philippe Gueissaz

Suutari Sanna

Sanna Suutari on koulutukseltaan tradenomi (ylempi AMK) ja valmistui lähetystyöntekijäksi Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta toukokuussa 2017. Sanna lähti ensimmäiselle työkaudelleen   SAT-7-mediatyöhön Kyprokselle syyskuussa 2017. Hän työskentelee kristillisen SAT-7 tv-kanavan hankehallinnollisissa tehtävissä.

SAT-7 lähettää hyvien uutisten tv-ohjelmia arabian, turkin ja farsin kielillä satelliitin välityksellä Lähi-Itään ja Pohjois-Afrikkaan. Työssään SAT-7:n pääkonttorilla projektinhallintatiimissä Sanna on mahdollistamassa laadukkaiden ohjelmien tuotantoa raportoimalla ohjelmaprojekteista ja katsojapalautteesta, seuraamalla tuotannon edistymistä ja tekemällä hanke-ehdotuksia SAT-7:n yhteistyökumppaneille, jotka rahoittavat ohjelmien tekoa.

SAT-7:n ohjelmat tavoittavat jo yli 20 miljoonaa katsojaa, ottaen aivan erityisellä tavalla huomioon heikoimmassa asemassa olevat ihmiset: lukutaidottomat, kotien suojissa elävät naiset ja lapset sekä kristityt, joilla ei ehkä ole muuta mahdollisuutta kuulla kristillistä opetusta. Vaikeissa oloissa sotien, väkivallan ja ongelmien keskellä eläville ihmisille uutiset Jeesuksen sovitustyöstä ovat mullistavia. Jumalan vilja odottaa korjaajaa.

Sanna tarvitsee esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen työnsä. Olisitko sinä yksi heistä? Voit liittyä mukaan tai tehdä lahjoituksen sivun oikeassa laidassa.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL
puh. 044 4477 820
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettävät seurakunnat: Jaalan kappeliseurakunta, Joroinen, Lauritsala, Lavia, Länsi-Pori ja Sulkava

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Etelä-Saimaan KL
Etelä-Savon KL
Satakunnan KL