Valokuva: Philippe Gueissaz

Siljaset

Siljaset lähtivät vuoden 2017 alussa uudelle työkaudelle Lähi-itään, missä he toimivat paikallisten etiopianjuutalaisten parissa. Lähi-itä on heille tuttu ja rakas, koska he ovat työskennelleet siellä aikaisemmin 12 vuotta. Siljasilla on pitkä kokemus ulkomaantyöstä. Kesällä 2016 ulkomailla kertyneitä työvuosia tuli yhteensä 35,5 vuotta.

Ennen nykyistä työkauttaan Siljaset työskentelivät kolme ja puoli vuotta Etiopiassa. He voivat hyödyntää työssään sekä aikaisempaa Lähi-idän että Etiopian työkokemustaan.

Siljasten työalueella asuu tällä hetkellä noin 130 000 etiopianjuutalaista, ja heidän määränsä on kasvamassa. Siellä on nimittäin tehty päätös auttaa seuraavien neljän vuoden aikana noin 9 000 Etiopiassa asuvaa juutalaista muuttamaan maahan perheiden yhdistämisen merkeissä. Tämä päätös koskee myös niin sanottuun falasha muraan kuuluvia etiopianjuutalaisia, jotka ovat jossakin elämänsä vaiheessa kääntyneet kristityiksi.

Kutsumme sinua ja kotiseurakuntaasi mukaan Siljasten tukijoukkoihin. Esirukouksia ja taloudellista tukea tarvitaan, jotta Siljaset voivat palvella etiopianjuutalaista yhteisöä ja vahvistaa heitä Kristuksen tuntemisessa.

LISÄTIEDOT:

aluekoordinaattori Juhani Koivisto

puh. 044 4477 812

sähköposti: etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettävät seurakunnat: Mäntyharju, Pieksämäki ja Savonlinna, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta sekä Uusheräyksen Keskusliitto

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 23809

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Etelä-Savon KL