Lähi-itään lähtevä perhe

Perhe on valmistautumassa lähtemään ulkomaantyöhön Lähi-itään vuoden 2019  alussa  ja etsii lähettäjiä esirukouksen ja taloudellisen tuen muodossa. ”Kutsunamme on viedä ilosanomaa Jeesuksesta eteenpäin. Perhettämme yhdistävät usko, rakkaus musiikkiin ja kiinnostus Lähi-idän kieliin ja kulttuuriin.

Paikallinen kieli ja kulttuuri ovat jo osittain meille tuttuja, vaikka kielitaito on hieman ruosteessa. Tarkoituksena on, että ensimmäisen vuoden aikana keskitymme kieliopintoihin ja luomme yhteyksiä paikallisiin ihmisiin. Tällöin on myös tarkoitus selvitellä yhteistyökuvioita paikallisten toimijoiden kanssa. Luotamme siihen, että Jumala aukaisee oikean oven Hänen aikataulussaan.

Meitä on rohkaissut ajatus siitä, että ilosanoman jakaminen on koko kirkolle annettu tehtävä. Sitä ei tarvitse eikä edes voi tehdä yksin vaan ainoastaan yhdessä. Siksi haluamme kutsua sinut mukaan matkalle kanssamme. Etsimme matkakumppaneita, seurakuntia ja seurakuntalaisia, jotka haluavat olla mukana yhteisessä työssä.”

LISÄTIEDOT:
aluekoordinaattori Juhani Koivisto
puh. 044 4477 812 , sähköposti: etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettäjät: Pirkkalan seurakunta