Perhe Etu-Aasiassa

Pastori Mikko ja KM Kirsi palvelevat pienen luterilaisen kirkon yhteydessä Etu-Aasiassa. Mikko toimii seurakunnan paimenena sekä osallistuu paikallisten saarnaajien ja tulevien pappien kasvattamiseen. Tehtävä pitää sisällään kohtaamisia erilaisten ihmisten, niin kristittyjen kuin muslimienkin kanssa. Kirsi vastaa kirkon kirjankäännösprojekteista ja on mukana seurakunnan elämässä ja toiminnassa. Lisäksi Kirsillä on hallinnollisia vastuutehtäviä.

Etu-Aasiassa asuu väkilukuun suhteutettuna lähes kaikkein vähiten kristittyjä maailmassa. Viime vuosina olemme saaneet nähdä kahden uuden luterilaisen seurakunnan syntymisen ja useiden ihmisten kasteiden kautta sen, miten evankeliumi kutsuu uskomaan Jeesukseen Kristukseen. Kirkko ja paikalliset kristityt tarvitsevat vielä paljon tukeamme. Samalla toiveemme on auttaa evankeliumin leviämistä uusille alueille.

Tule mukaan viemään evankeliumia Etu-Aasiaan!

Lisätietoja:
Aluekoordinaattori Juhani Koivisto, SEKL
puh. 044 4477 812
sähköposti etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettävät seurakunnat: Lappeen, Lappeenrannan, Outokummun, Parikkalan, Pielisensuun ja Tohmajärven seurakunnat

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 24400

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Etelä-Saimaan KL
Pohjois-Karjalan KL