Valokuva: Philippe Gueissaz

Nummela Daniel ja Mari

 

Daniel ja Mari Nummela työskentelevät seurakuntatyössä Japanissa Koben miljoonakaupungissa HAT-Koben evankelisluterilaisessa seurakunnassa. Daniel ja Mari ovat seurakunnan vastuutyöntekijät, joten heidän työnkuvansa on hyvin monipuolinen. Seurakunnassa pyritään tällä hetkellä tavoittamaan erityisesti lapsia, perheitä ja lähiseudun asukkaita. HAT-Koben seurakunta sijaitsee noin 30.000 hengen muutaman kilometrin mittaisella asuinalueella, jossa ei ole muita kristillisiä seurakuntia.

Nummelan viisihenkinen perhe on toisen sukupolven lähettiperhe. Mari on syntynyt ja elänyt varhaisen lapsuutensa Japanissa. Daniel on viettänyt lapsuudessaan yhden työkauden lähetystyössä Italiassa. Lapsista Emma (2007) ja Aada (2009) ovat syntyneet Suomessa. Onni (2011) taas on syntynyt äitinsä tavoin Japanissa.

Daniel on koulutukseltaan teologian maisteri sekä uskonnon ja filosofian opettaja. Papiksi hänet vihittiin vuonna 2008. Ennen lähetystyöhön lähtöä Daniel työskenteli muun muassa Kansanlähetyksen rippikoulu- ja tapahtumavastaavana. Mari puolestaan on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri ja opettaja. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa sosiaalityöntekijänä Helsingin lastenklinikalla.

Lue lisää Nummeloiden kotisivuilta www.nummelat.fi

Tule mukaan tukemaan Nummeloita ja liity lähetysrenkaaseen.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL
puh. 044 4477 820
sähköposti etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettävät seurakunnat: Anjalankosken, Janakkalan, Kuusankosken, Kotka-Kymin, Rekolan, Salon, Tapiolan, Tikkurilan, Valkealan ja Virtain seurakunnat.

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Hämeen KL
Helsingin KL
Kymenlaakson KL