Kuva: Philippe Gueissaz

Lamminpää Aatto

Nuorisotyönohjaaja (eläkk.) Aatto Lamminpää on vuodesta 1991 lähtien tehnyt missiomatkoja mäkisuksilla, autoilla ja jokilaivoilla seurakuntanuortensa ja parin veteraanilähetin kanssa.

Syyskuussa 2010 hän aloitti Suomesta käsin työn määräaikaisena vapaaehtoistyöntekijänä ja tekee vuosittain 1-2 talkoomatkaa Etelä-Siperiaan.

Kahden viime vuoden aikana Aaton Siperian matkat LFF:n (ruotsinkielinen Rauhan Sanan liike) talkooryhmien kanssa ovat olleet tiiviitä Suetukin kirkon remonttireissuja. 

Karatusan kirkkoherra Vitali Luchagovan johdolla on rakentamisen ohessa pelattu kylän nuorison kanssa ystävyysotteluita jalkapallossa ja pidetty lauantaisin kyläläisten kanssa talkoita ja hartaushetkiä. Talkoolaisten kanssa on myös tehty retkiä läheiseen Sajanin vuoristoon ja muihin nähtävyyksiin.

Olet sydämellisesti tervetullut Aaton lähettäjärenkaaseen ja muutenkin tukemaan Etelä-Siperian työtä!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Jukka Repo, SEKL
puh. 044 4477 906
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettävät seurakunnat: Luumäen, Sallan ja Savonlinnan seurakunnat.

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 21953

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Etelä-Saimaan KL
Etelä-Savon KL
Lapin KL