Anu Etu-Aasiassa

Sosionomi ja kirkon nuorisotyönohjaaja Anu palasi helmikuussa Suomeen Etu-Aasian miljoonakaupungista. Anun vastuualueisiin kuului mm. kristillisen juniorityön materiaalien tuottaminen, suomalaistyöntekijöiden foorumin johtaminen, tiedotus sekä kansainvälisyyslinjan opiskelijoiden ohjaaminen.

Elämä muslimimaailman keskellä muistuttaa päivittäin siitä, kuinka paljon evankeliumin työlle on vielä tarvetta. Jumala kuitenkin toimii jatkuvasti ja kutsuu ihmisiä yhteyteensä kontaktien, kirjallisuuden, median sekä unien ja näkyjen kautta. Anun sydämen rukous on, että muslimimaailman keskellä Jeesuksen nimi saisi kuulua kirkkaana ja eri kansanryhmät saisivat oppia tuntemaan Hänet henkilökohtaisena Vapahtajanaan.

Anu on nyt kotimaanjaksolla ja vierailee tapaamassa lähettäjiään. Uutta työkautta suunnitellaan alkavaksi vuoden 2020 alussa.

Lisätietoja:
Aluekoordinaattori Anne Tuovinen, SEKL
puh. 044 4477 820
sähköposti etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettävät seurakunnat: Hämeenlinna-Vanaja, Ilomantsi, Kitee, Lauritsala, Luumäki, Nurmes, Savitaipale ja Tohmajärvi

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikealla laidalla oleviin kenttiin.  Kertalahjoituksessa, suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 22402

 

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Etelä-Saimaan KL
Pohjois-Karjalan KL