Kuva: Philippe Gueissaz

Keskinen Hannu ja Liliann

Keskiset ovat työskennelleet vuodesta 2013 alkaen Pietarissa. Sitä ennen he tekivät lähetystyötä Virossa.

Hannu Keskinen on Inkerin kirkon diakoni ja työskentelee Inkerin kirkon keskustoimistossa. Hän toimii viestintäosastolla, jossa hän muun muassa ylläpitää ja päivittää Inkerin kirkon suomenkielistä sivustoa, hoitaa Inkerin kirkko -lehden logistiikkaan liittyviä tehtäviä sekä avustaa lähetys- ja talousosastoja eri tehtävissä. Hannu pitää suomen- ja englanninkielisiä jumalanpalveluksia Pietarissa ja sen lähiympäristössä sekä tarvittaessa toimii liturgina. Hän avustaa Pietarin rovastia toimimalla Teologisen Instituutin opiskelijoiden mentorina heidän suorittaessaan harjoitteluja rovastikunnan seurakunnissa.

Liliann Keskinen on koulutukseltaan suomen kielen ja kirjallisuuden filologi. Hän työskentelee Inkerin kirkon keskustoimiston viestintäosastolla Inkerin Kirkko -lehden toimittajana ja vastaa Inkerin kirkon suomenkielisestä Facebook-ryhmästä. Vuoden 2018 syyskuun alusta lähtien Liliann toimii Raamatunkäännösinstituutin ersänkielisen Raamatun käännöstarkastajana.

Tule mukaan tukemaan Keskisten työtä ja liity lähetysrenkaaseen sivun oikeasta reunasta.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Jukka Repo SEKL
puh. 044 4477 906
sähköposti etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettävät seurakunnat: Helsingin Mikaelin, Juupajoen kappeliseurakunta (Oriveden seurakunta), Jämsän, Parkanon, Petäjäveden, Pitäjänmäen ja Äänekosken seurakunnat, International Evangelical Church in Finland sekä Viron luterilainen kirkko.

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 21306

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Hämeen KL
Helsingin KL
Keski-Suomen KL