Kuva: Philippe Gueissaz

Karjalainen Maria

Maria Karjalainen on kotoisin Vaalasta, Kainuun suunnalta. Hän on koulutukseltaan lastenlääkäri ja neonatologi eli  Maria on erikoistunut vastasyntyneiden sairauksien hoitoon.

Maria valmistui lähetystyöntekijäksi Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta toukokuussa 2017. Hän lähti ensimmäiselle työkaudelleen Addis Abebaan, Etiopiaan syyskuussa 2017.  Uudessa maassa Maria opiskeli aluksi paikallista kieltä, amharaa. Syyskuusta 2018 lähtien hän toimii lastenlääkärinä kohdaten samalla paikallisia ihmisiä niin työssään kristillisessä sairaalassa kuin sen ulkopuolellakin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tukemaan Marian työtä ja seuraamaan hänen kuulumisiaan. Tältä sivulta voi tilata Marian uutiskirjeen, jonka kautta voit seurata Marian kuulumisia ja sitoutua rukoilemaan hänen työnsä puolesta.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL
puh. 044 4477 820
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettävät seurakunnat: Jyväskylä, Kajaani, Kangasala, Kiiminki, Nokia, Pudasjärvi ja Vaala

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 21283

 

 

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Kainuun KL
Keski-Suomen KL
Pohjois-Pohjanmaan KL