Kuva: Liisa Kallioinen

Helena ja Jukka Kallioinen

Kallioiset vielä kerran Japaniin!

Helena ja Jukka Kallioinen ovat olleet aiemmin Japanissa lähetystyössä yli 14 vuotta. Helena on koulutukseltaan sairaanhoitaja, joka on erikoistunut kätilöksi ja psykiatriseksi sairaanhoitajaksi. Jukka on kasvatustieteen maisteri/luokanopettaja ja lähetysopin kandidaatti. Nyt he ovat molemmat jo eläkkeellä, mutta saivat Japanista kutsun lähteä vapaaehtoisina työhön  vuodeksi syyskuusta 2019 alkaen. Ennen eläkkeelle siirtymistään Jukka toimi muutaman vuoden Kansanlähetyksen apulaislähetysjohtajana.

Länsi-Japanin Ev.lut kirkko sijoittaa Jukan ja Helenan lähetystyöntekijöiksi HAT-Koben pieneen seurakuntaan, joka sijaitsee muutaman kilometrin mittaisella noin 30 000 hengen asuinalueella. Seurakunnassa on akuutti tarve kokeneista työntekijöistä. Helena ja Jukka saavat monipuolisesti palvella seurakuntaa omilla lahjoillaan.

Tule Mukaan!

Helena ja Jukka  tarvitsevat kumppaneita kulkemaan heidän rinnallaan. Kutsumme Sinut liittymään heidän lähettäjätiimiinsä!

  • Liity Helenan ja Jukan lähettäjätiimiin ja tilaa heidän uutiskirjeensä tästä.
  • Rukoile Kallioisten ja heidän työnsä puolesta, jotta evankeliumin sanoma leviää ja saavuttaa japanilaisia.
  • Lahjoita tämän sivun linkin kautta tai tilille FI83 2070 1800 0283 25 (Suomen Ev. lut. Kansanlähetys) viitenumerolla 21209. Tuki ohjataan Kallioisten työhön Japanissa.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen SEKL
puh. 044 4477 820
sähköposti: etunimi.sukunimi@sekl.fi