Heinonen Sakari

Sakari Heinonen on kasvanut lähetyslapsena Keniassa, suorittanut diplomi-insinöörin tutkinnon Englannissa ja hankkinut siinä rinnalla taitoja ja pätevyyttä kristilliseen mediatyöhön.

Kansanlähetyksen valmennuksen suoritettuaan hän suuntasi maaliskuun 2016 alussa Kyprokselle avustamaan SAT-7 PARSin ohjelmatuotannossa. Hänen erityisenä vastuualueenaan oli tekniikan toimiminen suorien lähetysten aikana.

”Vaikka olen asunut muualla kuin Suomessa suurimman osan elämästäni, oma lähteminen ei ollut itsestäänselvyys”, Sakari sanoo. ”Monta kertaa elämässäni olen pyytänyt Jumalaa sulkemaan ja avaamaan ovia tahtonsa mukaan. Olen pitkään kokenut kutsumusta käyttää teknisiä taitojani hengellisessä työssä. Oven avautuminen SAT-7 PARSin työhön toteuttaa tätä unelmaa.”

Sakari Heinosta puhuttelee SAT-7:n työssä erityisesti se, että satelliittitelevisio tuo kristillisen todistuksen niidenkin ihmisten ulottuville, joiden tavoittaminen muilla keinoin olisi vaikeaa ja vaarallista.
”Haluan antaa lahjani ja taitoni käyttöön, jotta sanoma voisi levitä yli ihmisten luomien muurien ja rajojen”, hän sanoo.

Sakarin ensimmäinen työkausi SAT-7:n palveluksessa päättyi maaliskuussa 2019. Hän kiertää Suomea lähettäjiään tapaamassa loppukevään ja suuntaa uudelle työkaudelle syyskuussa.

Sakari tarvitsee esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen työnsä. Olisitko sinä yksi heistä?

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL
puh. 044 4477 820
sähköposti etunimi.sukunimi@sekl.fi

Nimikkoseurakunnat: Alavus, Espoon tuomiokirkkoseurakunta, Haapavesi, Huittinen, Kaustinen ja Ullava, Kokkolan suomalainen seurakunta, Lohtaja, Pyhäjärvi, Veteli  ja Turun Mikaelin seurakunta

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeassa laidassa oleviin kenttiin.  Kertalahjoituksessa, suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 20310

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Etelä-Pohjanmaan KL
Keski-Pohjanmaan KL
Varsinais-Suomen KL