Valokuva: Philippe Gueissaz

Heinonen Hannu ja Päivi

Koneinsinööri Hannu ja askarruttaja Päivi Heinonen ovat Lähetyslentäjät (MAF) -järjestön palveluksessa Keniassa, Itä-Afrikassa.

Lähetyslentotyö tarjoaa läheteille ja kansallisille työntekijöille mahdollisuuden turvalliseen ja nopeaan matkaan työkohteeseensa paikallisen heimon pariin. Sairaskuljetukset ja katastrofiapu ovat osa lähetyslentäjien työtä.

Hannu Heinosen työhön kuuluu lentokoneiden erilaisten laitteiden (mm. säätutka, radiokorkeusmittari, erilaiset puheradiot, suunnistusvastaanottimet jne.) korjausta ja korjattujen laitteiden tarkistusta sekä konsultointia eri puolille maailmaa. Hannu Heinonen on työssään ratkaisevan tärkeässä asemassa.  Hän on avioniikkakorjaamolla ainoa kenialaisen lisenssin omistaja. Ilman lisenssiä laitteita ei voi korjata tai asentaa. Hannu Heinonen antaa lentokoneiden radiojärjestelmiin liittyvää koulutusta MAF:n päämekaanikoille, jotka palvelevat monissa eri maissa.

Päivi Heinonen toimii osana MAF:n tiimiä. Hän on mukana vieraiden vastaanottamisessa ja kestitsemisessä eli emännöi vieraita, jotka ovat MAF:n matkustajia tai henkilökuntaa.

Tavoittavassa työssään hän kohtaa ihmisiä Nairobin kodin ympäristössä. Sopivissa tilanteissa hän jakaa englannin- ja swahilinkielisiä Raamattuja ja kristillistä kirjallisuutta.

Tule mukaan Heinosten lähettäjäksi täyttämällä lomake oikeasta reunasta.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL
puh. 044 4477 820
sähköposti etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettävät seurakunnat: Espoon Tuomiokirkkoseurakunta,  Hausjärven, Huittisten, Loimaan, Turun Henrikin ja Sastamalan seurakunnat sekä Turun Tuomiokirkkoseurakunta

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeassa laidassa oleviin kenttiin.  Kertalahjoituksessa, suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 20307

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Helsingin KL
Satakunnan KL
Varsinais-Suomen KL