Aitamäki Markus ja Mari

Markus ja Mari ovat toisella työkaudellaan Venäjällä, Siperiassa. Markus on koulutukseltaan Kirkon nuorisotyönohjaaja ja teologian kandidaatti. Hänet on myös vihitty Inkerin kirkon pastoriksi. Mari on sosionomi/kirkon nuorisotyönohjaaja (AMK).

Markus ja Mari asuvat Venäjän kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, Novosibirskissa. Markus vastaa Novosibirskin seurakunnan hengellisestä työstä. Työn tarkoitus on kehittää ja vahvistaa seurakunnan erilaisia toimintamuotoja, kuten raamattupiirejä, seurakuntailtoja, nuorisotyötä, opiskelijatyötä. Nais-ja perhetyön kehittäminen ja perheiden hyvinvoinnin lisääminen ovat tärkeässä osassa Marin työtä.

Novosibirskin lisäksi Markus ja Mari tukevat Omskin seurakunnan alueella tehtävää kylätyötä ja muuta seurakuntatyötä vierailemalla säännöllisesti Omskissa. Tavoite kaikessa työssä on rohkaista ja aktivoida paikallisia kristittyjä toimimaan evankeliumin hyväksi.

Tule tukemaan Aitamäkien työtä ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi ja/tai tilaamalla heidän uutiskirjeensä tämän sivun oikeasta sivupalkista.

Löydät Aitamäet myös Facebookista Aitamäet Siperiassa – sivustolta. Voit seurata Aitamäkien blogia täällä.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Jukka Repo, SEKL
puh. 044 44 77 906
sähköposti etunimi.sukunimi@sekl.fi

Lähettävät seurakunnat: Anjalankoski, Joutjärvi, Kerava, Keski-Lahti,  Kouvola, Lohja sekä Porvoon suomalainen seurakunta

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeassa laidassa oleviin kenttiin.  Kertalahjoituksessa, suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 20064

 

Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Kymenlaakson KL
Päijät-Hämeen KL
Uudenmaan KL