Ensi viikonloppuna Kansanlähetyspäivillä Ryttylässä on esillä lähetystyön koko kirjo. Entiset, nykyiset ja tulevat lähetystyöntekijät ovat mukana melkein jokaisessa ohjelmanumerossa ja

Kansanlähetyspäivien lähetysnäyttelystä voi ostaa eksoottisia tuliaisia. Kuva Anne Lepikko

Lähetystyön värikkyyttä Kansanlähetyspäivillä

Ensi viikonloppuna Kansanlähetyspäivillä Ryttylässä on esillä lähetystyön koko kirjo. Entiset, nykyiset ja tulevat lähetystyöntekijät ovat mukana melkein jokaisessa ohjelmanumerossa ja lähetystyö näkyy, tuoksuu, kuuluu ja maistuu tapahtumassa.

Kansanlähetyspäivien lähetysnäyttely on perinteisesti se paikka, missä voi kuulla uusimmat uutiset kaukaisilta työalueilta sekä tavata lähettejä ja lähettäjiä.  Tänä vuonna tutustumiskierros alkaa lähetyspiknik-teltalta, jatkuu Lähetyskeskuksen lähetysnäyttelyyn ja päättyy lähetysbasaariin.

Lähetyspiknik-teltassa voi kirjoittaa rukoustervehdyksen lähetille ja kiinnittää sen rukousseinälle. Siellä on myös Viron lähetti Kirsti Malmin ideoima lähetysaiheinen palapeli ja eksoottisia piknik-maistiaisia Etu-Aasiasta, Etiopiasta ja Japanista. Lähetystietämystään voi testata osallistumalla Missiovisaan. Teltan vieressä olevalla ulkolavalla pääsee esittämään läheteille kysymyksiä ja kuulemaan tarinoita kentiltä. Teltan vieressä voi juoda nokipannukahvit virolaiseen tapaan. Lapsenmielisillä on mahdollisuus lennättää leijaa lähetyksen hyväksi.

Lähetysbasaari on pullollaan kaikkea mielenkiintoista ihasteltavaa.  Sieltä voi tehdä löytöjä ja ostaa tuliaisia. Sieltä löytyy myös Suuressa mukana -tuotteet. Basaarista ostettu tuote voi toimia myös pienenä muistutuksena lähetystyön ja rukouksen tärkeydestä.