Kristillisen urheilutyön verkosto Finish järjestää tammikuun 22.–24. Kansanlähetysopistolla ReadySetGo-koulutusviikonlopun. Uskova urheiluväki on nyt liikkeellä. Suomen Evankelisen Allianssin yhteyteen viime vuonna

Kristillinen urheilutyö sai oman tapahtuman

Kristillisen urheilutyön verkosto Finish järjestää tammikuun 22.24. Kansanlähetysopistolla ReadySetGo-koulutusviikonlopun.

Uskova urheiluväki on nyt liikkeellä. Suomen Evankelisen Allianssin yhteyteen viime vuonna perustettu kristillisen urheilutyön verkosto Finish (Finnish International Sports Help) järjestää 22.–24. tammikuuta 2016 Kansanlähetysopistolla Ryttylässä ReadySetGo-viikonloppukoulutuksen. Koulutus innostaa ja varustaa kristittyjä tuomaan Jumalan valtakunnan periaatteita urheilumaailmaan.

”Urheilun parissa toimivat pystyvät luontevimmin välittämään Jumalan rakkautta liikunta- ja urheilumaailmalle, on sitten kyse kilpaurheilupiireistä tai lähiönuorten jalkapalloporukoista”, sanoo Merja Ruokonen, yksi Finish-verkoston perustajista.

”Jos tunnet urheilumaailman ja Jeesuksen, sinulla on vastuu ja mahtava mahdollisuus. Sama pätee tietysti monella muullakin elämän alueella, mutta me haluamme tehdä osamme juuri tällä saralla. Eikö Jeesuskin sanonut: Menkää ja tehkää?” Ruokonen haastaa.

Hyviä tapahtumia ja tärkeää toimintaa on järjestetty kristillisessä urheilutyössä aikaisemminkin, mutta Finish-verkoston kautta halutaan nyt ottaa yhdessä askelia eteenpäin laajapohjaisemmin.

Koulutusmateriaalina on kansainvälisen urheilutyöverkoston kehittämä uusi työkalupakki. Siihen on sisällytetty raamatullisia periaatteita ja kristillisen urheilutyön metodeja, jotka ovat hyödyksi kaikille liikunnan ja urheilun maailmassa toimiville. ReadySetGo-koulutus on erinomainen esimerkiksi niille, jotka haluavat synnyttää tai kehittää seurakuntansa tavoittavaa urheilutyötä.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja:

www.suomenea.fi/finish-urheiluverkosto

http://sekl.fi/event/22-24-1-readysetgo-urheilutyon-viikonloppu/