Viestintäpäällikkö Anne Lepikko

Lähetystyö on ollut sydäntäni lähellä nuoresta tytöstä lähtien.  Lähetyskutsuni toteutuu Kansanlähetyksen keskustoimistossa Ryttylässä viestinnän tehtävissä.

Kansanlähetyksen viestinnän ja työni tavoitteena on, että Raamattu tulisi rakkaaksi ja evankeliumi kerrotuksi kaikille ihmisille ja kansoille.

Viestintä on tärkeä osa työtä, kun rakennetaan hengellistä kotia, jossa uskovat voivat kasvaa kristittynä. Julkaisen opetuksia, kertomuksia työalueilta ja uutisia kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja tuotan materiaalia esitteisiin ja raportteihin. Ne kertovat evankeliumin työstä ja rohkaisevat ja varustavat kristittyjä palvelemaan omilla lahjoillaan lähipiirissä ja maailmanlaajuisesti oman kutusumuksensa mukaan.

Tietoisuutta lisäämällä vaikutan erityisesti kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten, kuten vainottujen kristittyjen tilanteeseen. Tuon hyvän sanoman Jumalan rakkaudesta jokaista ihmistä kohtaan tähän aikaan mahdollisimman selkeästi ja kirkkaasti viestinnän eri kanavilla.

Tule mukaan tukemaan työtäni taloudellisesti ja rukouksin.

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 32201