Radio- ja TV-työ: Veijo Olli

Työtehtäväni on radio-ohjelmien sisältöjen koordinointi, tuottaminen sekä toimittaminen. Opetan myös ohjelmissamme Raamattua silloin tällöin. Kansanlähetyksen ohjelmat tulevat Radio Dein taajuuksilla, sekä internet kanavallamme, jonka löydät osoitteesta avaimia.net.

Asun Kuopiossa ja minulla on vaimo sekä viisi lasta. Työskentelen sekä Kuopiossa että Ryttylässä. Työurani aloitin 1980-luvulla metalli-alalla. Mediatyöt nousivat esille kun sain tuottaa 2004 vuodesta lähtien Pohjois-Savon Kansanlähetyksen piirin ’Jumala on suuri lähettäjä’ -ohjelmaa Radio Dein keskeisen suomen taajuuksille. 2010 siirryin Kansanlähetyksen valtakunnalliseen työhön.

Näkyni on tuoda Raamattua ja sen sanomaa jokaiseen päivään. 1990-luvulla koin uudistuksen aikoja uskossani ja silloin Raamattu ja sen henkilökohtainen tunteminen ja opiskelu korostuivat. Tuon herätyksen keskellä rakensin ystävieni kanssa tietokoneissa ja puhelimissa käytettävän Raamattuohjelman. Projektissa sain viettää paljon aikaa Raamatun kirjoitusten kanssa.

Lähetystyötä kotimaasta käsin

1990-luvulla tulin vastuunkantajaksi Kansanlähetyksen nuorten aikuisten, aikuisten ja juniorien toimintaan. Tämä kaikki on muokannut halun toimia niin, että eri-ikäiset voisivat löytää toisensa, iloita ja nauttia yhdessä Jumalan aarteista. Olen toiminut erilaisissa palvelutehtävissä käytännön, julistuksen/opetuksen ja musiikin parissa – tämäkin on muokannut käsitystäni seurakuntaelämän moninaisuudesta ja erilaisten lahjojen tarpeista. On hienoa kun saa olla lahjoineen Suuressa mukana.

Edelleen näen, että Raamatun sana muuttaa, uudistaa ja johdattaa meitä. Iloitsen, kun saan tehdä mediatyötä, jossa Raamattu, Herätys ja Lähetys ovat keskiössä. Vaikka toimin kotimaassa, olen Suuressa mukana ja saan olla tekemässä Kansanlähetyksen kautta lähetystyötä monin paikoin maailmassa.

Tilaa tämän sivun oikeasta reunasta rukouskirjeeni ja saat ajankohtaisia kuulumisia työstäni.

Rukoilethan radio- ja TV –työn puolesta. Tämän sivun oikeasta reunasta pääset myös tukemaan tekemääni työtä taloudellisesti.

Kiitos, että olet mukana!

Veijo

PS. Näiden linkkien kautta voit tutustua työhöni ja toimittamiini ohjelmiin:

Raamattuavain ohjelman opetukset

Raamattubuffet ohjelman opetukset

Junioriavain ohjelman opetukset

Opetusten lisäksi löydät avaimia.net kanavalta tekemiäni haastatteluja, katsauksia ym. juttuja Raamattuavain Extraan: Haastattelut.

Myös Kertomuksia Kentiltä osuuksissa on tekemiäni juttuja.

Blogini löydät osoitteesta veijoolli.net.

Twiittailen myös kaikenlaista twitterissä: twitter.com/vo1967

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeassa laidassa oleviin kenttiin. Kertalahjoituksessa, suoraan pankkiin, tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 32968