Olen Tode ja työskentelen Kansanlähetyksellä mediatyön sekä Kansanlähetyspäivien merkeissä.

Mediatuottaja ja Kansanlähetyspäivät: Tomi Jurvanen

Kansanlähetykselle löysin tieni vuosituhannen vaihteessa. Vuosien aikana olen ollut opiskelijana Kansanlähetysopistolla, oppisopimuskoulutuksella juniorityössä, talkoolaisena, projektityöntekijänä sekä monissa muissakin kuvioissa. Olen saanut oppia monia hienoja käytännön taitoja liikkeemme parissa.

Työhistoriani on lähes yhtä värikäs kuin Aku Ankalla. En ole Kattivaaran margariinitehtaalla ollut, mutta tuotantolinjakin on aikanaan tullut tutuksi. Olen työskennellyt niin kiertävän tivolin, teatterin, kuin elektroniikan kokoonpanon puolella. Koulutukseltani olen linja-autonkuljettaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.

Asun Ryttylässä pienessä omakotitalossa. Vapaa-aikanani tykkään liikkua lähellä ja kaukana. Luonnon läheisyys on suuri voimavara täällä Ryttylässä. Tykkään myös tutustua eri kulttuureihin. Yksi lempiharrastuksistani on geokätköily, joka vie menneessään seikkailuun. Kelien salliessa saattaa minut löytää myös frisbeegolf-radalta. Kehnommalla kelillä vetäydyn mielelläni uimahallin vesiin.

Kelien salliessa saattaa minut löytää myös frisbeegolf-radalta.

Mediatyössä tuotan nettilähetyksiä sekä Kansanlähetyksen radio-ohjelmista Raamattuavaimia ja Raamattubuffetia.

Vastaan Kansanlähetyksen suorista nettilähetyksistä. Tarjoamme mahdollisuuden seurata suorana lähetyksenä jumalanpalveluksia sekä tilaisuuksia valituista viikonlopputapahtumista. Jumalanpalveluksista on jälkikäteen katsottavissa saarnatallenne. Kurkista sunnuntaisin klo 13.00 avaimia.net -kanavalla (ei kesä-, heinä- ja elokuussa sekä loma-aikoina).

Radio-ohjelmien äänityksissä toimin äänitarkkailijana ja lopulta editoin valmiin radio-ohjelman. Lisäksi Raamattuavaimissa toimin juontajana. Ohjelmat tulevat ulos Radio Dein taajuuksilta; Raamattuavain arkiaamuisin klo 7.15 ja Raamattubuffet sunnuntaisin klo 12.00 (ei kesä-, heinä- ja elokuussa). Ohjelmat ovat kuultavissa myös avaimia.net -sivustolla, jota osaltani päivitän. Työni radion parissa saan tehdä Veijo Ollin kanssa.

Kansanlähetyspäivien osalta työni on varsin monipuolinen. Työni on pitää kokonaisuus hallinnassa niin valmistelujen kuin toteutuksenkin osalta. Saan tehdä työtäni yhdessä mm. päivien johtajien ja työparini Janna Granholmin kanssa. Olen mukana esimerkiksi pää- ja ohjelmatoimikunnassa. Työni sisältää paljon myös ruohonjuuritason käytännön työtä.

Voit tukea työtäni kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 31260

Tomi ”Tode” Jurvanen
Mediatuottaja
Suomen Ev.lut. Kansanlähetys ry.
044-447 7807 | 019 779 20 (vaihde)
[www.avaimia.net]www.avaimia.net | Ryhdy kuukausilahjoittajaksi