Mediatuottaja, KL-päivät: Tomi Jurvanen

Olen Tode ja työskentelen Kansanlähetyksellä mediatyön sekä Kansanlähetyspäivien merkeissä.

Kansanlähetykselle löysin tieni vuosituhannen vaihteessa. Vuosien aikana olen ollut opiskelijana Kansanlähetysopistolla, oppisopimuskoulutuksella juniorityössä, talkoolaisena, projektityöntekijänä sekä monissa muissakin kuvioissa. Olen saanut oppia monia hienoja käytänön taitoja liikkeemme parissa.

Työhistoriani on värikäs kuin Aku Ankalla. En sentään ole Kattivaaran margariinitehtaalla ollut, mutta tuotantolinjakin on tullut tutuksi. Olen tehnyt töitä niin kiertävän tivolin, teatterin, kuin elektroniikan kokoonpanon puolella. Koulutukseltani olen linja-autonkuljettaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.

Asun Ryttylässä pienessä punaisessa mökissä. Vapaa-aikanani tykkään liikkua lähellä ja kaukana. Luonnon läheisyys on suuri voimavara täällä Ryttylässä. Tykkään myös tutustua eri kulttuureihin ja varsinkin kaukomailla. Yksi lempiharrastuksistani, geokätköily, joka tutustuttaa moneen eri kohteeseen seikkailujen lomassa.

Mediatyössä tuotan radioon Raamattuavain sekä Raamattubuffet -ohjelmia. Olen ohjelmien nauhoituksissa äänipöydän ääressä ja lopulta editoin valmiin radio-ohjelman. Raamattuavaimissa pääsen radioitavissa lähetyksissä ääneenkin. Spiikkaan ohjelmassa olevan raamattuopettan sisään ja ulos. Ohjelmat tulevat ulos Radio Deiltä; Raamattuavain arkiaamuisin klo 7.15 ja Raamattubuffet sunnuntaisin klo 12.00 (ei kesä-, heinä- ja elokuussa). Ohjelmat ovat kuultavissa myös avaimia.net -sivustolla, jota osaltani päivitän. Työni radion parissa saan tehdä Veijo Ollin kanssa.

Olen myös kehittämässä työryhmän kanssa livestriimausta. Tämän avulla pystymme tarjoamaan netin ylitse mahdollisuuden seurata mm. Leipäsunnuntai-jumalanpalveluksia sekä valittuja paloja viikonloppukursseiltamme kuin tapahtumistammekin.

Kansanlähetyspäiviin liittyen pyrin pitämään monia langansäikeitä käsissäni. Komiasti onkin tituleerattu päävalvojaksi. Työssäni autan konsultoimalla päivien johtajia, toimikuntien vetäjiä sekä muuta väkeä päivien valmistelujen taustalla. Lisäksi olen mukana päätoimikunnassa tekemässä päätöksiä ja tuomassa ratkaisuehdotuksia. Työparini Kansanlähetyspäivien kohdalla on Toni Kokkonen ja yhdessä suunnittelemme monia käytännön asioita.

Yhteystiedot: 044 447 7807, etunimi.sukunimi@sekl.fi
www.kansanlähetyspäivät.fi
www.avaimia.net