Teijo Peltola, apulaislähetysjohtaja

Kansanlähetyksen apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola  on työskennellyt Tammelan seurakunnan kirkkoherrana yli seitsemän vuoden ajan. Hänellä on lähetystyökokemusta Senegalista, jossa hän toimi 11 vuotta lähetys- ja kehitysyhteistyön tehtävissä. Peltola on myös Wycliffe Raamatunkääntäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Kansanlähetys on tullut tutuksi Peltolalle jo 1980-luvun lopulla. Hän oli yhden talven Kansanlähetyksen Englannin talvitiimissä tavoittamassa Intiasta tulleita maahanmuuttajia. Peltola toimi myös vuoden Kansanlähetyksen aktiovastaavana. Seurakuntatyössä yhteistyö Kansanlähetyksen ystävien kanssa on ollut säännöllistä.”

 

*Voit tukea apulaislähetysjohtaja Teijo Peltolan työtä ja/tai liittyä hänen lähettäjärenkaaseen oikealla olevasta sivupalkista tai mobiilissa sivun alhaalta. Tervetuloa!

Lue alla olevista linkeistä Teijo Peltolan opetuksia aiheesta ”Mukana Jumalan lähetyksessä”. Opetussarja on esitetty Raamattuavain-ohjelmassa Radio Dein taajuudella ja kuunneltavissa myös avaimia.net-kanavalla.

Onko reitinvalinnalla väliä.