Teijo Peltola, apulaislähetysjohtaja

Kansanlähetyksen apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola  oli Tammelan seurakunnan kirkkoherrana yli seitsemän vuoden ajan. Hänellä on lähetystyökokemusta Senegalista, jossa hän toimi 11 vuotta lähetys- ja kehitysyhteistyön tehtävissä. Peltola on myös Wycliffe Raamatunkääntäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Kansanlähetys on tullut tutuksi Peltolalle jo 1980-luvun lopulla. Hän oli yhden talven Kansanlähetyksen Englannin talvitiimissä tavoittamassa Intiasta tulleita maahanmuuttajia. Peltola toimi myös vuoden Kansanlähetyksen aktiovastaavana. Seurakuntatyössä yhteistyö Kansanlähetyksen ystävien kanssa on ollut säännöllistä.”

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 33145

Lue alla olevista linkeistä Teijo Peltolan opetuksia aiheesta ”Mukana Jumalan lähetyksessä”. Opetussarja on esitetty Raamattuavain-ohjelmassa Radio Dein taajuudella ja kuunneltavissa myös avaimia.net-kanavalla.

Ystävien kodissa

Isän askeleet

Jeesus vaihtaa maisemaa

Jeesus kotikaupunkinsa synagogassa

Lasken vielä verkot, kun sinä niin käsket

Aika on täyttynyt

Kohtaaminen Samariassa

Onko reitinvalinnalla väliä.