Salla Kurppa-Silva viestintäjohtaja

Olen työskennellyt Kansanlähetyksessä vuodesta 2015 lähtien viestinnän ja varainhankinnan tehtävissä. Saan auttaa kaikenlaisia ihmisiä löytämään oman paikkansa Jumalan lähetyksessä. Uskon Jumalan aktiiviseen toimintaan nykymaailmassa ja siihen, että meillä jokaisella on kutsu ja etuoikeus saada osallistua siihen.

Virallisimmalta koulutukseltani olen kansainväliseen politiikkaan ja konfliktinratkaisuun suuntautunut yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja gradukin on työn alla. Kuitenkin paras omaavani koulutus elämään ja nykyiseen työhöni on Jumalan lapsena eläminen ja 20-vuoden kokemus kansainvälisissä järjestöissä työskentelemisestä, lähetystyöstä Väli-Amerikassa, sekä käymäni raamattu- ja johtajuuskoulutukset.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme lasta. Vapaa-ajalla opiskelen, liikun, luen ja perheenä seikkailemme yhdessä lähetysmatkoilla, palvelemassa, opettamassa ja oppimassa sekä Suomessa että ulkomailla.

Haluaisitko sinä tulla muuttamaan maailmaa kanssani? Voit tilata uutiskirjeeni, tukea työtäni taloudellisesti tai ottaa yhteyttä ja voimme yhdessä löytää juuri sinulle sopivan tavan olla mukana.

etunimi.sukunimi@sekl.fi, 044 4477848

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 32094