Nuorten Maailman aluekoordinaattori: Toni Kokkonen

Toni Kokkonen on 27-vuotias luterilainen pastori ja teologian maisteri. Ennen kaikkea kuitenkin kristitty, aviomies ja isä. Toni työskentelee Ryttylän Lähetyskeskuksesta käsin valtakunnallisen nuoriso- ja lapsityön, Nuorten Maailman, aluekoordinaattorina.

Toni vihittiin pappisvirkaan vuonna 2015 Tampereen tuomiokirkossa Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen palvelukseen. Ennen tuomiokirkon alttaria  hän oli palvellut Jumalan valtakuntaa nuorisotyönohjaajana, lastenkodin ohjaajana, Makuunin myyjänä ja IKEAn kärrypoikana. Vuonna 2009 alkoi seurustelu Siperiassa jäppiläläisen opiskelijaneidon kanssa, joka on nykyään rouva Kokkonen. Vuonna 2013 joukkoon liittyi tytär.

Toni on tinkimätön työmyyrä, joka tekee ”lihaa säästämättä, laadusta tinkimättä” niin nuorteniltoja kuin jumalanpalveluksia, kohtaa ihmisiä, järjestää massatapahtumia ja opettaa Raamattua. Prioriteetit ovat kuitenkin kohdallaan: ensin Kristus, sitten perhe ja kolmanneksi työ (”Jos joku ei osaa pitää huolta omasta perheestään, kuinka hän voisi huolehtia Jumalan seurakunnasta?” 1.Tim.3:5).

Tonin ajatuksia ja työtä voi myös seurata Leipäpappi-blogin kautta.

Haluaisitko toimia esirukoilijana Tonin työn puolesta ja saada häneltä säännöllisiä uutiskirjeitä? Haluatko tukea taloudellisesti Tonin työtä Kansanlähetyksessä? Voit tilata uutiskirjeen, ryhtyä kuukausilahjoittajaksi tai tehdä kertalahjoituksen tämän sivun lomakkeiden kautta.

Lahjoitukset eivät nosta tai laske palkkaa: Toni saa säännöllistä kuukausipalkkaa huolimatta miten paljon tai vähän lahjoituksia tulee. Ne lahjoitukset joita ei tarvita Tonin tukemiseen käytetään Suomessa kotimaan evankeliointiin.

Kiitos mukanaolostasi!

Yhteystiedot: etunimi.sukunimi@sekl.fi, 044-4477970