Mikael Halleen, projektipäällikkö

Toimin Kansanlähetyksessä projektipäällikkönä. Vastaan taloushallinnon ja tietohallinnon kehittämisestä ja testamenttiasioista. Olen varainhankinnassa ja uudessa viestintäosastossa.

Kansainvälisissä tehtävissä toimiessani minulle on usein avautunut näköalapaikka siihen, mitä Jumala tekee maailmassa. Hienoimpina kokemuksina on jäänyt mieleen työvuodet edesmenneen evankelista Billy Grahamin palveluksessa. Jumala  vaikuttaa suuria asioita suuressa mittakaavassa ja koskettaa yksittäisen ihmisen sydäntä ja kutsuu seuraamaan Kristusta.

Oman toimeni lisäksi toimin paljon vapaaehtoistyössä itä-Euroopassa, etenkin Venäjällä ja Ukrainassa. Kesälomani ja vapaa-aikani vietän leireillä vetäjänä ja vastuunkantajana sekä käyn lastenkodeissa Ukrainassa.

Kaikkea ei voi maallikkoliikkeessä tehdä vapaaehtoisvoimin. Toimistotyöhön tarvitaan vakituista henkilökuntaa. Tule kannattamaan taloudellisesti ja rukouksin. Tilaa uutiskirjeeni.

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 30452

Tallenna

Tallenna

Tallenna