Mikael Halleen, projektipäällikkö

Olen Mikael Halleen ja toimin Kansanlähetyksessä projektipäällikkönä. Vastaan yhdistyksen, tietohallinnon kehittämisestä ja testamenttiasioista. Olen osa varainhankinnan tiimiä.

Kansanlähetyksen palvelukseen tulin vuonna 2013. Olen toiminut työurani aikana sekä kaupallisissa töissä liike-elämän puolella että eri tehtävissä erilaisissa kansainvälisissä kristillisissä järjestöissä. Ennen Suomeen muuttoa vuonna 2013 olin asunut viisi vuotta Saksassa ja sitä ennen kolme vuotta Venäjällä.

Kansainvälisissä tehtävissä toimiessani minulle on usein avautunut näköalapaikka siihen, mitä Jumala tekee maailmassa. Hän vaikuttaa suuria asioita suuressa mittakaavassa ja muuttaa samalla yksittäisten ihmisten sydämen asenteen ja sen myötä koko elämän.

Kansanlähetys on muodostunut minulle työkentäksi, jossa panoksellani ”kulissien takana” annan tukea niille, jotka ovat etualalla viemässä maailman tärkeintä sanomaa eteenpäin ja  pitämässä huolta niistä, jotka ovat evankeliumin kuultuaan aloittaneet aivan uuden hengellisen elämän.

Olemme iso yhteinen joukkue.  Kaikkea ei voi maallikkoliikkeessä tehdä vapaaehtoisvoimin. Tule kannattamaan taloudellisesti ja rukouksin meitä, jotka olemme suuressa mukana ja palvelemme varainhankinnassa.

*Voit tukea projektipäällikkö Mikael Halleenin työtä ja/tai liittyä hänen lähettäjärenkaaseen oikealla olevasta sivupalkista tai mobiilissa sivun alhaalta. Tervetuloa!

Tallenna

Tallenna

Tallenna