Mika Tuovinen, lähetysjohtaja

Mika Tuovinen on pappi, lähetyssaarnaaja, evankelista ja Kansanlähetyksen johtaja.  Kiinnostuksen kohteina ovat evankelioiminen, lähetystyö, kristillinen oppi ja kristittyjen yhteys.

Mika on löytänyt Jumalassa elämälleen tarkoituksen ja päämäärän, jonka varassa on hyvä elää ja joka luo loogisen viitekehyksen niin oman elämän kuin koko maailmanhistorian käsittämiseen.

Mika  kertoo, että Jumalan rakkauden edessä välillä innostuu ja välillä taas se hiljentää ja laittaa jopa itkemäänkin. ”On niin hienoa, että minäkin voin olla niiden joukossa, jotka ovat kuulleet Jeesuksesta,  uskovat sen ja saavat viettää ikuisuuden Jumalan ilossa”, Tuovinen sanoo.

Toinen ihmetyksen aihe hänelle on se, että hän saa olla suuressa mukana viemässä anteeksiantamuksen ja rakkauden sanomaa kaikille kansoille. Hänen mielestään ei ole olemassa hienompaa kutsumusta.

”Maailmassa on vielä paljon tehtävää. Haluan osaltani auttaa. Jos en voi auttaa tuhansia, haluan auttaa yhtä. Tehtävä on niin suuri, että siinä tarvitaan kaikkien kristittyjen yhteistyötä,” Tuovinen toteaa innostuneesti.

Ole sinäkin mukana toteuttamassa suurta tehtävää Mikan kanssa ja liity hänen lähettäjärenkaaseensa. Kuka voi liittyä renkaaseen? Mika vastaa: ”Kaikki ovat tervetulleita, rukoilijat, tukijat, suunnannäyttäjät ja takatuupparit, äänekkäät ja sivustaseuraajat. Toivon, että sinulla on sama näky: jotain täytyy tehdä, jotta mahdollisimman moni voisi tuntea Kristuksen. Työ on yhteinen.”


*Voit tukea lähetysjohtaja Mika Tuovisen työtä ja/tai liittyä hänen lähettäjärenkaaseen oikealla olevasta sivupalkista tai mobiilissa sivun alhaalta. Tervetuloa!


Lahja Mika Tuovisen tukirenkaalle:

  • Saaja: Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
  • Tilinumero: FI14 5043 1920 0034 52
  • Viite: 6200 34773