Lähetysjohtajan toimisto

Jos pitäisi mainita yksi asia, jonka toivomme jäävän mieleen niille, jotka kohtaavat työntekijöitämme kaukaisissa maissa, osallistuvat tapahtumiimme tai lukevat julkaisujamme, niin se on Jumalan rakkaus. Se on syy, miksi Kansanlähetys on olemassa ja kaiken toimintamme motiivi. Haluamme, että mahdollisimman moni voisi kuulla hyvän uutisen: ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” Joh. 3:16

Kansanlähetyksellä on 63 lähetystyöntekijää 15 eri maassa eri puolilla maailmaa ja 53 työntekijää Ryttylässä, joiden työsuhteeseen liittyviä lakisääteisiä velvollisuuksia hoidetaan lähetysjohtajan toimistosta käsin.

Kansanlähetyksen hallintorakenne on suunniteltu sellaiseksi, että niillä seurakuntalaisilla, jotka ovat mukana toiminnassa, on mahdollisuus myös vaikuttaa toiminnan tavoitteisiin. Järjestössä päätösvaltaa käyttävät liittokokous, liittohallitus ja johtoryhmä. Lähetysjohtajan toimistossa valmistellaan nämä kokoukset.

Kansanlähetyksen tuloista yli 40 % on yksityisten suomalaisten lahjoittamia. Evankelis-luterilaisten seurakuntien osuus tuloista oli vuonna 2016 yhteensä yli 31 prosenttia. Lähetysjohtajan toimisto palvelee työtovereitamme – joita työmme tukijat ovat -, yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä kertoen, mihin varoja käytämme ja mitä niillä on saatu aikaan. Kansanlähetyksen graafiset palvelut, Joulun Aika -lehden ja Suuressa mukana –joulukalenterin toimitukset tapahtuvat myös lähetysjohtajan toimistossa.

Toimistossamme työskentelevät lähetysjohtajan lisäksi johdon assistentti, graafinen suunnittelija, henkilöstöpäällikkö, varainhankinnan koordinoija, viestintäpäällikkö sekä Joulun Aika -lehden toimitussihteeri.

Myös sinä voit olla mukana tässä työssä, jonka avulla monien elämä voi muuttua. Rukoile, rohkaise ja tue taloudellisesti työtämme. Liity lähetysjohtajan toimiston kannatusrenkaaseen ja saat kerran kuukaudessa uutisia Kansanlähetysliikkeen sydämestä. Liittyä voit oikealta sivupalkista tai mobiilissa alhaalta.

Kiitollisena
Lähetysjohtajan toimiston väki