Lähetyskeskuksen kiinteistöhenkilökunta

Ryttylän historiallinen kartanoalue on Kansanlähetyksen sydän ja keskuspaikka. Alueella sijaitsee Kansanlähetyksen keskustoimisto, Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie ja Kansanlähetysopisto.

Lähetyskekuksessa on monenlaista toimintaa läpi vuoden. Erilaiset lasten, nuorten ja aikuisten leirit ja kurssit sekä kansanopiston opintolinjat ja muut tapahtumat kokoavat vuosittain Lähetyskeskukseen toistakymmentätuhatta vierasta.

Lähetyskeskuksen alueella sijaitsee parisenkymmentä rakennusta. Vilkkaan toiminnan ja suuren rakennuskannan ylläpitämiseen tarvitaan koko ajan paljon voimavaroja.

Lähetyskeskuksessa työskentelee kuutisenkymmentä työntekijää, joista yllä olevassa kuvassa on kiinteistöhenkilökunta. Huoltopäällikkö Juhani Mäkilä (kuvassa vasemmalla), kiinteistönhoitaja Esa Auramo sekä talonmies Ilkka Pitkänen pitävät huolen siitä, että paikat ovat kunnossa ja kaikki toimii niin kuin pitää.

*Liity Lähetyskeskuksen kiinteistöhenkilökunnan kannatusrenkaaseen tämän sivun oikealla reunalla sijaitsevasta sivupalkista tai mobiilissa alhaalta. Lahjoittamasi varat käytetään Lähetyskeskuksessa tehtäviin rakennus- ja korjausinvestointeihin. Erityisesti varoja tarvitaan lisämajoitustilojen rakentamiseen. Tervetuloa mukaan!