Kuva: Rachel Meagan Photography

Lähettäjäyhteyksien koordinaattori Hanna-Mari Vuorinen

Raamattu rakkaaksi – evankeliumi kaikille
(Matt. 28:19–20)

Yhdyn sydämestäni yllä olevaan Kansanlähetyksen visioon sekä Jeesuksen lähetyskäskyyn, joka koskee myös minua. Lähettäjäyhteyksien koordinaattorina olen varustamassa ja lähettämässä lähetystyöntekijöitä julistamaan evankeliumia niille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet. Toimin yhteyshenkilönä seurakuntiin, piiriorganisaatioihin ja muihin lähetystyön avainhenkilöihin.  Koordinoin vuosittaista Missioforumia, muita lähetystyön tapahtumia ja esittelymateriaaleja. Haluan tehtävässäni rakentaa Jumalan valtakuntaa omalta osaltani ja omilla lahjoillani.

Tulin Kansanlähetyksen palvelukseen ensimmäisen kerran vuonna 2009 kotimaisen ja ulkomaisen työn osaston sihteeriksi. Aiemmin olen toiminut eri tehtävissä yrityselämän sekä kansainvälisten kristillisten järjestöjen ja seurakuntien palveluksessa. Asuin ja työskentelin viimeksi viisi vuotta USA:ssa ennen paluuta takaisin kotimaahan kesällä 2016. USA:ssa työskentelin muun muassa seurakuntayhteisön johtajana Willow Creek Community Church -seurakunnassa  sekä globaalin varainhankintajohtajan assistenttina The Evangelical Alliance Mission (TEAM) -lähetysjärjestön palveluksessa. Nykyisen tehtäväni lähettäjäyhteyksien koordinaattorina aloitin syyskuussa 2016.

Vapaa-aikanani palvelen kotiseurakunnassani rukousavustajana ja naistentyössä. Pidän myös ulkoilusta yhdessä koirieni kanssa.

Myös Sinä voit olla Suuressa Mukana ja liittyä Hanna-Marin lähettäjätiimiin tilaamalla hänen uutiskirjeensä, rukoilemalla tai tukemalla taloudellisesti. Lähde mukaan lähettäjätiimiin oikealla olevasta sivupalkista tai mobiilissa  alhaalta.

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 35059

Kiitos!

Ota yhteyttä: hanna-mari.vuorinen(at)sekl.fi, puh. 044 4477 813, Facebook: Hanna-Mari Lähettäjäyhteydet