Aluekoordinaattori Jukka Repo

Vastuualueet: Venäjä ja Keski-Aasia

Jumala johdatti minut yhtenä ensimmäisten joukossa palvelemaan Inkerin kirkkoa. Palvelin monia muistorikkaita vuosia Pietarin alueella Tyrön ja Hietamäen seurakunnissa seurakunnan hoitajana (diakonivihkimyksen saanut joka hoiti kirkkoherran tehtäviä) sekä Keski-Venäjällä Mordvassa Velmema ja Moksalais-ersäläisessä seurakunnassa. Vuonna 2005 minut vihittiin luterilaiseksi papiksi.

Tämän jälkeen tieni ohjautui muutamaksi vuodeksi Viroon Tallinnan eteläpuolelle Sakun kuntaan, jossa teimme seurakuntaa perustavaa työtä. Kotimaahan palattuamme toimin Etelä-Saimaan Kansanlähetyksen piirijohtajana Etelä-Karjalassa.

Alunperin kutsumukseni oli Venäjä, josta se jalostui suomensukuisiin tai vähemmistöihin, ja Virossa ollessa Keski-Aasian kansat rupesivat kiinnostamaan. Olen kiitollinen siitä että olen saanut koko lähetysurani sivuta omaa kutsumustani. Isä on rikas antaja.

Helmikuussa 2017 siirryin aluekoordinaattorin tehtäviin ja olen vielä opettelemassa mitä se tarkoittaa. Ainakaan kahta samanlaista päivää ei ole tähän mennessä tullut vastaan, kun tehtäväni on Kansanlähetyksen lähettien tukeminen omilla vastuualueillani.

Ota yhteyttä: 044 447 7906etunimi.sukunimi@sekl.fi

*Voit tukea aluekoordinaattori Jukka Revon työtä ja/tai liittyä hänen lähettäjärenkaaseen oikealla olevasta sivupalkista tai mobiilissa alhaalta. Tervetuloa!