Aluekoordinaattori Anssi Savonen

 

Hei, olen Anssi Savonen, Kansanlähetyksen aluekoordinaattori. Mukavaa, että tulit lukemaan tätä sivua! Olet tärkeä minulle.

Kansanlähetysksen alukoordinaattorina vastuualueinani ovat 17 Kansanlähetyspiiriä Suomessa sekä työmme Ruotsissa. Toimin myös Viron lähetystyöalueen aluekoordinaattorina.

Työni on aika monessa mukana olemista. Hallinnollista työtä ja neuvotteluja eri tahojen kanssa on paljon. Julistustyö on minulle rakasta ja kannan siinä vastuuta mahdollisuuksien mukaan. Radiotyössä olen mukana aika paljon mm. Lähetysavain-ohjelman toimittajana. Voit kuunnella Lähetysavainta tästä linkistä

Sydämeni palaa sille, että mahdollisimman moni ihminen saisi elää elämäänsä lähellä Jumalaa. Hän on antanut ja antaa merkityksen ihmisen elämälle.  Se ei ole kertaluontoista. Jumala tekee uudistavaa ja muuttavaa työtä. Armo on koko ajan uusi ja todellinen.

Koen, että Kansanlähetys on kutsuttu välikappaleeksi Jumalan ja ihmisten kohtaamisessa. Jumala käyttää työssään monenlaisia ihmisiä. Kenenkään ei tarvitse tulla joksikin muuksi, vaan jokainen on Jumalan käytössä arvokas juuri sellaisena kuin on.

Jumala rakastaa sinua hyvä ystävä!

Liity nyt Anssi Savosen lähettäjärenkaaseen tämän sivun oikealta reunalta tai mobiilissa alhaalta.

Yhteydenotot:
anssi.savonen at sekl.fi
044 447 7822

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 34157