Aluekoordinaattori Anne Tuovinen

Aluekoordinaattori; Etiopia, Japani, Kenia, Kreikka, Lähi-itä, SAT-7

Minulle selvisi 16-vuotiaana, että Jumalan johdatus tulee minun kohdallani merkitsemään lähetystyöhön lähtemistä. Odottelin rauhassa, miten Jumala sen toteuttaa, ja 11 vuotta myöhemmin lähdinkin mieheni ja kahden silloin vielä pienen tyttäreni kanssa ensimmäiselle ulkomaanjaksollemme Viroon. Teimme lähetystyötä yhteensä viitisentoista vuotta Virossa sekä maahanmuuttajien parissa Saksassa.

Ominta alaani oli silloin ja on ihmisten rohkaiseminen kasvamaan uskossaan ja löytämään oman paikkansa Jumalan työssä. Erityisen rakasta minulle on maallikkokoulutus yleisesti ja pienryhmäohjaajien koulutus erityisesti – olenhan alkuperäiseltä ammatiltani opettaja. Uskon, että meillä jokaisella on ainutlaatuinen tehtävä seurakunnan jäsenenä ja että vastuunkantaminen itselle sopivassa paikassa on iloinen ja voimia antava asia.

Kotimaahan palattuamme toimin neljä lukuvuotta Kansanlähetysopistolla kansainvälisyyslinjan linjavastaavana. Valitsin, valmensin ja tuin lyhytaikaiseen lähetystyöhön lähteviä nuoria aikuisia, vähän vanhempia aikuisia ja joitakin eläkeläisiäkin! Syyskuussa 2014 siirryin aluekoordinaattoriksi. Tehtäväni on Kansanlähetyksen lähetystyöntekijöiden tukeminen ja yhteyksien hoitaminen omilla vastuualueillani.

Jumala, anna minulle tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa,
rohkeutta muuttaa, mitkä voin,
ja viisautta erottaa nämä toisistaan.
(Reinhold Niebuhr)

Voit tukea tätä työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi antamalla tiedot oikeasta laidasta aukeavaan lomakkeen kenttiin.  Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 34762

Ota yhteyttä: 044 447 7820, etunimi.sukunimi@sekl.fi